ПОНИШТАВАЊЕ ИЗБОРА

Ma znam , sve to stoji i niko to ne može da pobije ali da je bilo ko naspram Tadića u ovom krugu , bilo ko sem ovog murte musavog , bez trunke razmišljanja i griže savesti bih ga zaokružila i čak imala trunčicu nade da može nešto nabolje dok se pokaže ili ne , ovako sam samo ljuta , besna i razočarana i pitam se čime smo sve ovo zaslužili ...svi mi kao narod , država , šta smo toliko zgrešili da nam se nametne uvek veće zlo od prethodnog , uvek gori od najgoreg i tako u krug ...:neutral:

То се и ја питам.Да је памети па да смо сви из негог ината гласали за неког аутсајдера, бар да им разбијемо концепцију,ако ништа друго.

Nikolić traži poništavanje izbora
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/323049/Nikolic-trazi-ponistavanje-izbora
Kandidat Srspke napredne stranke za predsednika Srbije Tomislav Nikolić smatra da bi izbore trebalo "oboriti" i da Demokratska stranka zbog organizovanja izborne krađe više ne bi trebalo da nastupi ni na jednim izborima.
241500_nikolic-beta_f.jpg
"Uhvatili smo ih u krađi glasačkih listića i dokazaćemo zašto nismo pobedili sa 15 odsto razlike, koliko je otprilike naša snaga", rekao je Nikolić u Domu omladine u razgovoru sa mladima.

Nikolić je optužio vlast da je u birački spisak dopisala 500.000 nepostojećih i mrtvih jer oni ne mogu da se bune, a onda "zaokružila" njihove glasove.

Ма....хоће....како да не....
Само ти тражи тамо у неким канцеларијама...
:rotf::rotf::rotf:

NIJE MI JASNO zašto i JEDNA i DRUGA strana NE ZAHTEVAJU od SVOJIH i uopšte državnih institucija da UZ OBOSTRANI
NADZOR dokažu da je krađe BILO odnosno NIJE.
SVI govore da se to može lako proveriti za srpske uslove.

Back