Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.083
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su sada svi dani isti.Ne znam koji je dan dok nekog ne pitam,ili pogledam teletekst.Cak i na kompu retko kad pogledam datum uopste.
|ponedeljak je za radni narod, dan kada iz vikenda prelazis na radni dan. Zato i nije nesto popularan, pogotovo ako pada kisa :|P
Šta je "turbo" dan?Teši me to što uvek imam turbo dan.
E jesi nasao dan...
To kad krenes da radisНемам разлог да га мрзим.Дан као и сваки други.
kada se radi punim kapacitetom , znači 300 na satŠta je "turbo" dan?![]()
Pazi na ogranicenje brzine!kada se radi punim kapacitetom , znači 300 na sat![]()
jos od skole..kad prodje nedelja posle podne ..resetujem se tamo u utoirak tekne volem.
Nazalost, ne samo o tome, ako znas istorijat pesme i pozadinu, vise nego aktuelno kod nas..O tome je davno i pesma ispevana:
Zapravo ne znam, o čemu se radi?Nazalost, ne samo o tome, ako znas istorijat pesme i pozadinu, vise nego aktuelno kod nas..![]()
![]()
Geldof je pesmu napisao kada je cuo vest da je devojcica od 16 godina, Brenda En Spenser, pucala na decu u skolskom dvoristu jedne osnovne skole u San Dijegu, Kalifornija, 29.januara, 1979. i tom prilikom ubila dve odrasle osobe, ranila osam ucenika i jednog policajca. Devojcica nije pokazala nikakvo kajanje za svoj akt, a kao jedino obrazlozenje svog zlocina navela je: " Ne volim ponedeljke...Ovo ce uciniti da taj dan zivne." wiki, free transl..Zapravo ne znam, o čemu se radi?
Prespavaš?meni ponedeljak , već u subotu posle ponoći , nedelju ne računam