Ponasanje devojke

ako je nekome "stalo do tebe" onda će imati neke nerealne fantazije koje verovatno ne želi da rasturi... ona uvek očekuje da ti vodiš....

I onda će izbegavati susret sa tom osobom da ne rasprši fantaziju?! Ne znam, po meni to ne pije vodu.

A sad da muško treba da vodi, i tu bi se moglo diskutovati. Obično je to sa curama koje ne znaju šta bi i kako bi, pa prepuštaju to momcima. Sve dok jednog dana ne kažu "Jao, pa ja nisma srećna s tobom, ti misliš samo na sebe, a mene nikad ne pitaš..." A pitao 100 puta i dobio odgovor "ti odluči"... Ma daj.

Ne znam do koje mere je to normalno, ali svakako da se meni licno ne svidja ovakvo ponasanje devojaka. Naime, vec duze vreme dogovaram izlazak sa devojkom, za koju sam cuo da gaji neke odredjene simpatije prema meni, da ne kazem da se zaljubila u mene :). Vec nekih mesec dana se uredno dopisujemo, a kada dodje vikend, ja kao i svaki normalan muskarac, nazovem da je pitam da li je slobodna, a ako jeste da zakazem mesto i vreme. Ona naravno kaze da jeste, dogovorimo sve, i stura, uoci dejta, 1-2 ranije, salje mi poruku, "jao izvini, dogovorila sam se sa drugaricama da izadjemo jos pre 2 dana :(", primera radi, "je l ti odgovara sutra u isto vreme i na istom mestu?? " Ja joj napisem nema problema i to je to. Eh sad, zeleo bih prvenstveno devojke da se jave u ovoj temi i da kazu, na osnovu neke pretpostavke u cemu je problem, da li je to neki strah, neodlucnost, stidljivost ili prosto devojka zeli da manipulise muskarcem?
I ti sebi to dozvoljavaš? Jedino ako je smrtni slučaj u porodici ljudi mogu tako da me ispale i da se nadaju ponovnom viđenju.

Ne znam do koje mere je to normalno, ali svakako da se meni licno ne svidja ovakvo ponasanje devojaka. Naime, vec duze vreme dogovaram izlazak sa devojkom, za koju sam cuo da gaji neke odredjene simpatije prema meni, da ne kazem da se zaljubila u mene :). Vec nekih mesec dana se uredno dopisujemo, a kada dodje vikend, ja kao i svaki normalan muskarac, nazovem da je pitam da li je slobodna, a ako jeste da zakazem mesto i vreme. Ona naravno kaze da jeste, dogovorimo sve, i stura, uoci dejta, 1-2 ranije, salje mi poruku, "jao izvini, dogovorila sam se sa drugaricama da izadjemo jos pre 2 dana :(", primera radi, "je l ti odgovara sutra u isto vreme i na istom mestu?? " Ja joj napisem nema problema i to je to. Eh sad, zeleo bih prvenstveno devojke da se jave u ovoj temi i da kazu, na osnovu neke pretpostavke u cemu je problem, da li je to neki strah, neodlucnost, stidljivost ili prosto devojka zeli da manipulise muskarcem?

Mislim da joj sluzis kao paravan kojim prikriva lezbejske aktivnosti. :amen:

neka ponašanja i reči se jednostavno ne mogu razumeti ;)

64875_330325787002520_411382390_n.jpg

Imao je dva sina sa dve razlicite zene inace...

To ti je druze moj klasicna manipulacija,nema tu sta sebicnost i oce da te vrti oko malog prsta,videces kroz odredjeno vreme ako vec nisi da od take nema nista,uvek se moze procitati izmedju redova da li te neko stvarno zeli ili ne,samo covek treba biti iskren prema sebi i to ti je to... :zcool:

Back