N noj Gost 11.03.2004. u 20:32 - pomozite!!!!!! #1 Radim "Nesto" i treba mi test za biranje profesije(srednje skole) dajte neki link ili slicno
U UnDerGr0unD^SeCuRitY Obećava Poruka 62 11.03.2004. u 21:38 - pomozite!!!!!! #2 zou came to the wrong place... 8) 8)
Кулиража Iskusan Poruka 6.129 12.03.2004. u 12:43 - pomozite!!!!!! #3 noj: Radim "Nesto" i treba mi test za biranje profesije(srednje skole) dajte neki link ili slicno Kliknite za proširenje... Odes lepo kod psihologa i kazes mu za profesionalnu orijentaciju, platis mu i to ti je najpouzdanije resenje
noj: Radim "Nesto" i treba mi test za biranje profesije(srednje skole) dajte neki link ili slicno Kliknite za proširenje... Odes lepo kod psihologa i kazes mu za profesionalnu orijentaciju, platis mu i to ti je najpouzdanije resenje
J jagodica Veoma poznat Banovan Poruka 12.185 14.03.2004. u 17:10 - pomozite!!!!!! #4 noj: Radim "Nesto" i treba mi test za biranje profesije(srednje skole) dajte neki link ili slicno Kliknite za proširenje... google u shake i kucas 'which job test' ili slicno (bio je neki 'detaljan' sa milion pitanja ali ne znam koji je link)
noj: Radim "Nesto" i treba mi test za biranje profesije(srednje skole) dajte neki link ili slicno Kliknite za proširenje... google u shake i kucas 'which job test' ili slicno (bio je neki 'detaljan' sa milion pitanja ali ne znam koji je link)