POMOZITE NAM DA IZABEREMO

• Začetnik teme Začetnik teme trisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa dobro a evo odgovora na T100, vecinom su slicni odgovori na jednom sajtu...
Danes sem kupil Valentinov paket, z namenom da se koncno rešim starih regelj (dobri stari Erik GA 628). Ob pogledu na 2 sveža T100 mi je kar trgaalo srce od zadovoljstva. Po prvem (dolgotrajnem) polnjenju baterij pa je sledil ŠOK! Zavrtim 123 za info (sem MOBI uporabnik) in zaslišim eno BRENCANJE, PRASKETANJE in komajda razpoznaven govor!! Pogledam na signal in vidim samo ENO crtico (na istem mestu reglja kaže TRI!!!) Pomislim, da je nekaj hudo narobe z vgrajeno anteno, nakar preizkusim še drug telefon in ŠOK NA KVADRAT!!!! Tudi tu med pogovorom stalno slišim BRENCANJE prav tako pa doživim slab sprejem, medtem ko me oseba na drugi strani še kar dobro sliši... ALI JE MOŽNO, DA STARI ERIK GA628 in tudi T10s imata boljši sprejem kot T100!? Je kriva vgrajena antena!? Zakaj slišim brencanje (nisem zraven nobenih naprav, pa tudi ce bi bil - iz istega mesta drugi telefoni ne brnijo!) Je pa res, da je signal v mojem stanovanju nekoliko šibek (reglja je kazala povp. 3-4 crtice, T100 pa 0-2!) Kaj naj storim? Ima še kdo podobne izkušnje?
Da se razumemo ja sam veliki fan ericsson-a ali...

Genije:
Pa dobro a evo odgovora na T100, vecinom su slicni odgovori na jednom sajtu...
Danes sem kupil Valentinov paket, z namenom da se koncno rešim starih regelj (dobri stari Erik GA 628). Ob pogledu na 2 sveža T100 mi je kar trgaalo srce od zadovoljstva. Po prvem (dolgotrajnem) polnjenju baterij pa je sledil ŠOK! Zavrtim 123 za info (sem MOBI uporabnik) in zaslišim eno BRENCANJE, PRASKETANJE in komajda razpoznaven govor!! Pogledam na signal in vidim samo ENO crtico (na istem mestu reglja kaže TRI!!!) Pomislim, da je nekaj hudo narobe z vgrajeno anteno, nakar preizkusim še drug telefon in ŠOK NA KVADRAT!!!! Tudi tu med pogovorom stalno slišim BRENCANJE prav tako pa doživim slab sprejem, medtem ko me oseba na drugi strani še kar dobro sliši... ALI JE MOŽNO, DA STARI ERIK GA628 in tudi T10s imata boljši sprejem kot T100!? Je kriva vgrajena antena!? Zakaj slišim brencanje (nisem zraven nobenih naprav, pa tudi ce bi bil - iz istega mesta drugi telefoni ne brnijo!) Je pa res, da je signal v mojem stanovanju nekoliko šibek (reglja je kazala povp. 3-4 crtice, T100 pa 0-2!) Kaj naj storim? Ima še kdo podobne izkušnje?
Da se razumemo ja sam veliki fan ericsson-a ali...
Hvala vam puno na savetima,ali moram da priznam da ste nas nacisto sludeli.Mi se i ovako ne razumemo u mobilne,a tek sada nam nista nije jasno.Gde nam preporucujete da kupimo telefone?Posto nemamo fiksni mi smo pre 4 god. kupili Erikson A2628 u Sremskoj ulici.Verovali ili ne do sada mu ni bateriju nismo menjali a da ne govorim o nekom kvaru.Zvucace smesno kad vam kazem da je meni isti taj telefon upao u lavor pun vode u kojoj se nalazilo sredstvo za dezinfekciju.I nista mu nije bilo radi i dalje.Samo sam ga obrisala i sve je ok.Ali problem je sto je malo veci tj. nama ne smeta ali klinci traze nesto bolje.Mozda bi ipak bilo bolje da opet odemo u istu prodavnicu.U svakom slucaju svima vam puno HVALA :D :D

Back