Pomozite molim vas!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daj ljudi sta se zezate decko hoce pomoc a ne da se zezate na tu temu . Ja mislim da treba da odes do njenih roditelja i da im objasnis neke stvari da si sa njom 5 meseci ida je iskreno volis i reci ima pa jer su oni bili nekada zaljubljeni i da li su bili mladi nekada reci im da ti pruze priliku i da se nece pokajati . Valjda ce imati razumevanja :?: Good Luck and ljubav ne poznaje granice :wink:

Steffan:
Srdj@n:
Pa jedna moja sestra iz crne gore je morala da se veri da bi mogla da se vidja sa deckom!? I cim se verila stric ga primio u kucu kao najrodjenijeg i odmah poceo da prica kako je brak u planu. Moji su al su bre tako glupi i licemrni ti crnogorci.

A kako bi ti reagovao da neko tvoju cerkicu taslaci na tvoje oci? :mrgreen:

Pa necu da joj ugradjujem kameru u sobi :D :D :D
A kao bilo bi mi bolje da je taslaci a da ja to kao ne znam... :?

Srdj@n:
Steffan:
Srdj@n:
Ali nikako goloruk :D Pancir ispod jase i zolja u rancu :twisted: Pa ako cale krene da talasa i preti,zolju iz ranca,malu u ranac i paljbaaaa ...
:D :D :D :D

I njegovu zenu ispred sebe kao zivi stit!!! :mrgreen:

Mozda je keva mlada pa je uzmes za taoca :twisted: :roll: :D

Hm... pa je posle trampis za njegovu cerku... vidis, to bi jos moglo i da upali.. bez krvoprolica, bez nasilja.. dobro, mozda malo (ali samo na pocetku dok se njena mamica ne odobrovolji - cista formalnost da posle ne bude da je dragovoljno pa da izgubi obraz) i posle svi srecni i zadovoljni... tata sa novom, razuzdanom zenom i ti si cerkicom kojoj mama i tata nece smeti nista da prigovore do kraja zivota... kakvo bi to samo bilo porodicno rokanje.. :mrgreen:

Master_Chief:
Sad mi pade na pamet nesto,mora da ima neki razlog zasto njega njen otac ne voli,mora da je prvi susret ostavio los utisak,mozda je on napravio neku gresku...a naravno otac ko otac cin nesto "namirise" odmah radi "katanac".

Ma tad je shvatio da je cerkica odrasla da nije vise mala tatina devojcica i da taj klinja sto se tu muva hoce da je taslaci :!: :twisted: :D

Steffan:
Srdj@n:
Pa necu da joj ugradjujem kameru u sobi :D :D :D
A kao bilo bi mi bolje da je taslaci a da ja to kao ne znam... :?
Ma zayebana je to stvar, da odgajis detence i pruzis joj svu ljubav na svetu samo kako bi je posle neki balavac taslacio.. hahahahahah :mrgreen:

Najbolje onda da je zamonasis pa ces mirno da spavas ili kad ultrazvuk kaze zensko ti zenu na abortus :!:
Budalastine...

Srdj@n:
Master_Chief:
Sad mi pade na pamet nesto,mora da ima neki razlog zasto njega njen otac ne voli,mora da je prvi susret ostavio los utisak,mozda je on napravio neku gresku...a naravno otac ko otac cin nesto "namirise" odmah radi "katanac".

Ma tad je shvatio da je cerkica odrasla da nije vise mala tatina devojcica i da taj klinja sto se tu muva hoce da je taslaci :!: :twisted: :D
Nece je on moci zauvek cuvati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back