pomozite mi za muvanje

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
treba da vezbam kako da muvam da li ima nekog moze i starije zene
treba mi jer kada budem na moru da se ne sapletem

koji je start? kada su sve tamo prepotentne alave kravestine koje bi ja to kaisom sve po guzzi :mrgreen:
sa ovakvim stavom i neoziljnoscu nema sanse da nikog smuvam ali opet kazem to je more ljudi se opuste i naslusaju se ssvakojakih kretena ali kako znati koja od njih nije kretenka :D?

Poslednja izmena:
Ako hoces da smuvas neku matorku za lovu ,moras dobro da se potrudis. Najvaznije je,da joj stalno dajes komplimente.Govori joj da te strasno
seksualno uzbudjuje i da si lud za njom.U seksu odmah predji na oralni,one to vole.Izazivaj joj stalne orgazme i sisaj je do besvesti.Kada bude videla
koliko sa tobom svrsava puta,otvorice ti racun u banci.Moras bukvalno da je muzes dok ne poludi,i dok ti ne prepise i stan i kola.Jedi dobro,narocito
meso,kako bi mogao sa matorkom vise puta dnevno da je zadovoljavas.Potrudi se.Uzmi je sve materijalno.Tucaj je i uzimaj lovu,dok je materijalno
potpuno ne iscedis.Kada se to desi,sutni je u dupe i nadji mladu devojku,sa kojom ces se seksualno potpuno oporaviti,a onda sutni i nju i nadji
jos mladju junferku.

treba da vezbam kako da muvam da li ima nekog moze i starije zene
treba mi jer kada budem na moru da se ne sapletem

koji je start? kada su sve tamo prepotentne alave kravestine koje bi ja to kaisom sve po guzzi :mrgreen:
sa ovakvim stavom i neoziljnoscu nema sanse da nikog smuvam ali opet kazem to je more ljudi se opuste i naslusaju se ssvakojakih kretena ali kako znati koja od njih nije kretenka :D?
to zaboravi

prajvat ne mogu, a ni službeno do 11tog miseca, bukirani su mi svi termini za ses
Izvini na upadu onda, samo sam zeleo da se upoznamo, znam da delujem kao budala ma to i jesam, jer kud sam je bas morao da pustim iz moga zivota da ode, a volim je do besvesti, da li ces mi pruziti rame za plakanje jako sam povredjen i da spavas sa mnom veceras, molim te izini evo konobar nosi pice i sve prosu po tebi, daj da skinemo majcu, a ovom cu budali od konobara da hebem matter, i stvarno se ne doimas kao neko ko bi za prvu noc htela da slusa o toj mojoj prelepoj ljubavi molim te izvini jos jednom idem da se ubijem
ej decko stani pa nisi mi ni ime rekao a kako cu sada mokre majce natrag u kafic, zelela bih te ponovo videti :mrgreen: :mrgreen:

:D:D sta kazete padace samo od moga pogleda dodjavola ala imam ruzan pogled :mrgreen::mrgreen:

Izvini na upadu onda, samo sam zeleo da se upoznamo, znam da delujem kao budala ma to i jesam, jer kud sam je bas morao da pustim iz moga zivota da ode, a volim je do besvesti, da li ces mi pruziti rame za plakanje jako sam povredjen i da spavas sa mnom veceras, molim te izini evo konobar nosi pice i sve prosu po tebi, daj da skinemo majcu, a ovom cu budali od konobara da hebem matter, i stvarno se ne doimas kao neko ko bi za prvu noc htela da slusa o toj mojoj prelepoj ljubavi molim te izvini jos jednom idem da se ubijem
ej decko stani pa nisi mi ni ime rekao a kako cu sada mokre majce natrag u kafic, zelela bih te ponovo videti :mrgreen: :mrgreen:

:D:D sta kazete padace samo od moga pogleda dodjavola ala imam ruzan pogled :mrgreen::mrgreen:
падаће и посртаће бежећи : ))))

падаће и посртаће бежећи : ))))
Da jer sam na forumu nista mi ne fali cak se i moj psihijatar vratio sa godisneg odmora , dakle da ti ustanovim dijagnozu, ti se bojis da padnes ali cuj ako padnes imas izbor da ustanes zapamti to, tvoj izbor covece ovo meni govorim ne tebi
malo sam i dvolican ma nisi cuti dobro je
danas mi se samo crkava od smeha LOL

Da jer sam na forumu nista mi ne fali cak se i moj psihijatar vratio sa godisneg odmora , dakle da ti ustanovim dijagnozu, ti se bojis da padnes ali cuj ako padnes imas izbor da ustanes zapamti to, tvoj izbor covece ovo meni govorim ne tebi
malo sam i dvolican ma nisi cuti dobro je
danas mi se samo crkava od smeha LOL
који је психијатар препорући ми обзиром да смо суграђани а имам неке нерешене дилеме :руменко:

Nije u redu prevariti devojku ali je to mozda i zasluzila, zbog toga kazem cim me vide devojke ima da se useru u gace, volim je ali eto nece nista biti
kako sam povredjen jel ima neka da me zaleci smrc nanela mi je bol smrc bezobraznica jeddna a volim je ona je prava ljubav ju ju ju brate sta cu da joj radim kada dodjem na more c c cc c c c milion devojaka

Back