Pomozite mi, molim vas!

• Začetnik teme Začetnik teme margita
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro,pokusacu da ti pomognem,vidis ovako ja vidim resenje tvog problema,ti kazes da mrzis decu zbog toga,ali ja mislim da su deca jedino resenje u ovu situaciju,jer imati dete sa osobu koju volis to je mnogo lepo i verovatno ce ti biti bolje odma kada budes trudna,jer osecaces dete u sebi,mrdace u tebi i znaces da je to dete od istinite ljubavi.Isto tako moras da znas da svaki covek gresi u zivotu,pa naravno i ti,neko vise neko manje,ali svi i na greske se covek uci,naravno.Ali tvoj najveci problem je ovde sto nemozes to da kazes svom muzu,jer neznas sta ce biti posle.Tesko je kada lezis pored coveka koji ti je veran,a ti prema njemu nisi bila verna.Ti ces morati to da mu kazes kad tad inace ces da puknes sama u sebi.Danas skoro svaka treca devojka abortira i to neke po vise puta.A neke ga rodu pa ga bace to je jos opasnije.Zbog abortus netreba mrzeti decu,jer ti to dete nisi ni osetila u sebe kako mrda.
Ako kazes muzu,neznam kako ce postupiti,ali ga zato ti poznajes,a problem je sto najverovatnije nece biti ljubav kao sto je bila,pa zato je bolje precutati i nereci mu,vec praviti decu i ja mislim da ce biti uredu sve.Nisi jedina koja ce precutati,a ima i onih sto su u braku i radjaju decu,ali ne od muza vec od nekug drugog,a naravno muz i nezna to i misli da je njegovo dete.Toliko za sada,ako se setim jos necega javicu se opet.Sa srecom i samo napred.

margita:
TAKO JE:
Saint:
Ovo je najveca zenska glupost i sebicnost ujedno koju sam u skorije vreme procitala. Kao prvo, udjes u intimne odnose sa nekim koga ocigledno niti postuje niti volis, zatrudnis, on ispadne IPAK fer, ponudi ti brak, ti mu okrenes ledja, odes i obavis to sto obavis misleci da samo ti imas pravo na to jadno nerodjeno dete koje je jedino zrtva u citavoj ovoj odvratnoj prici. I onda pored svega toga sto si uradila ne stajes, nego cak i njega optuzujes sto ti se nije JAVIO? Pa zar nisi ti bila ta koja je odlucila da ubije i njegovo dete a ne samo tvoje, ako si zaboravila na cinjenicu da ti je on bio potreban da bi tako nesto nastalo uopste. Da sam na njegovom mestu ni ja ti se ne bih javila niti bih vise ikada pogledala na tebe i zelela da znam jesi li ziva ili mrtva. Da ne pominjem dalje nesvakidasnje sebican i licemeran razvoj situacije okretanjem tadasnjem decku a sadasnjem muzu sa kojim opet zbog svoje gluposti i SEBICNOSTI ne zelis da imas decu??? Ne mislis li da si vec dovoljno zla napravila? Meni je ovde jedino zao tvog supruga koji je naivno usao u brak sa takvom uzasnom osobom kao sto si ti ne slutivsi uopste tvoju pokvarenost i sta si mu uradila iza ledja. Zar je takav covek zasluzio da mislis samo na sebe (kao i do sada uostalom) i da mrzis i samu pomisao na njegovo dete? Uostalom, sta vise reci...muka mi je i od same price. Potrazi sto pre nku psihijatrijsku pomoc, a njega ostavi nekoj normalnijoj zeni ako ga volis uopste.

U pravu si i ja sam uz tebe,lepo si napisala.Dovoljno zla je napravila i sada je u tesku situaciju,pa naravno,da je mislila na vreme nebi do toga doslo.Da vara decka bas lepo i danas joj on muz,a on jadan nista i nezna i ima da mu upropasti zivot.Neznam zbog cega trazis pomoc,to samo mogu da ti pomognu ljudi kao sto si ti.Voli decka,a vara ga sa bivsim,to nije normalno uopste,a tog bivseg ne voli veoma interesantno,pa ko moze da spava sa nekim ako ga nevoli,pa znase ko (kur).Neznam kako te nije sramota to da pises uopste,nerazumljivo,a ima koja ista ko ti,pa te ona razume.

E, bas ti hvala na ovom razmisljanju. Po tebi bi najbolje bilo da se ubijem, jel' tako?

Neznam kako da ti se oduzim na ovim utesnim recima.
Bas si human.
Ja sam priznala krivicu i zao mi je zbog toga.
...i zao mi je sto veoma slabo ima ljudi koje zele da mi pomognu.

Veoma tuzno...

Kao prvo, da pohvalim decka koji se predstavio kao gost u jednom od predhodnih komentara i koji ima samo 20 godina, da veoma pametno razmislja i da te je veoma lepo posavetovao.

Svako ima pravo na svoje razmisljanje, pa i ova devojka moze da kaze ono sto misli a tebe nista ne treba da vredja.Jednostavno, moras imati u vidu i racunati na to,da ce te mnogi kritikovati. Nece bas svako da te podrzava,jer ima dosta njih,koji se ne slazu sa time sto se tako ponasas i da zato tako reaguju."Bas si humana" Kazes ovoj devojci...A da li si se nekada zapitala, prvo za sebe licno, da li si ti humana bila i da li jesi i sada? Kada posle svega kroz sta si prosla i sta si sve uradila, sto naravno nije humano i dalje pricas kako ne zelis decu i td.Samim tim sto ne zelis decu,to za mene nije nimalo humano sa tvoje strane.Ti jesi priznala krivicu nama, a da li si samoj sebi.Kako mogu drugi da ti pomognu,kada se ti ne trudis dovoljno da bilo sta pametno uradis po tom pitanju .Veoma je tuzno sto ti tako razmisljas.Sto se abortusa tice mogu da te razumem, ako si propatila kao ja,ali to opet nije razlog da ne zelis decu.Ako je sve teklo kako treba bez posledica,bar priblizne onim kroz koje sam ja prosla, onda ne razumem zasto dizes toliku frku oko toga.Sta je bilo bilo je proslo je.Ja sam ti o tome pisala u jednom od komentara ali je ocigledno,da te nije mnogo zanimalo ono sto sam rekla.Procitaj ga jos jednom mozda ces me bolje razumeti.Sa time mora da se zivi i ne treba zapostaviti sadasnjost i ne misliti na bolje sutra,zog kiksa u proslosti.Pa valjda si bila svesna toga kada si se udala,da ce tvoj suprug zeleti da imate decu.Ako si tada razmisljala kao sada, nisi ni trebala da se udajes.Varala si ga ranije,abortirala od drugog...Zar mu nisi dosta zla nanela za koje on i ne zna, sta bi ti jos.Ziveti sa nekim koga ne poznajemo,voleti nekog ko od nas skriva istinu i obasipa nas lazima,to je veoma zalosno.Ako zelis da ostanes sa nijm,sada je kasno da mu bilo sta kazes o proslosti.Ako ne zelis decu, onda se razvedi od njega i ustupi mesto drugoj, koja je u stanju da ispostuje bracne obaveze i da podari dete sebi i svojoj voljenoj osobi.

pa ne treba valjda da ga ostavi sto u ovom momentu ne zeli decu!

mislim da patis od postraumatskog stresa i da sve te negativne emocije koje imas u vezi dece nisu tvoje prave emocije nego posledica traume.

da pokusas da pricas sa nekim strucnim?

Udata si i ne razmisljaj vise o proslosti.Nego lepo ti ostani trudna sa svojim dragim, videces kako ce ti biti lepo i neces vise tako razmisljati.Ono je bilo neplanirano,desilo se u pogresno vreme. A sada kada si udata,neces pogresiti ako ostanes u drugom stanju.Vec ce ti zivot biti mnogo lepsi i srecniji!Deca su nasa najveca radost. I onda kada smo razocarani, povredjeni,dovoljan je samo jedan osmeh dragog deteta i sve prodje.Ona su lek za dusu!!!Jedino na taj nacin ces sebi pronaci mir, kada budes rodila dete.Zato nemoj da cekas, vec ucini nesto za svoje dobro i za svoga muza koji te voli.

Back