T
TAKO JE
Gost
Dobro,pokusacu da ti pomognem,vidis ovako ja vidim resenje tvog problema,ti kazes da mrzis decu zbog toga,ali ja mislim da su deca jedino resenje u ovu situaciju,jer imati dete sa osobu koju volis to je mnogo lepo i verovatno ce ti biti bolje odma kada budes trudna,jer osecaces dete u sebi,mrdace u tebi i znaces da je to dete od istinite ljubavi.Isto tako moras da znas da svaki covek gresi u zivotu,pa naravno i ti,neko vise neko manje,ali svi i na greske se covek uci,naravno.Ali tvoj najveci problem je ovde sto nemozes to da kazes svom muzu,jer neznas sta ce biti posle.Tesko je kada lezis pored coveka koji ti je veran,a ti prema njemu nisi bila verna.Ti ces morati to da mu kazes kad tad inace ces da puknes sama u sebi.Danas skoro svaka treca devojka abortira i to neke po vise puta.A neke ga rodu pa ga bace to je jos opasnije.Zbog abortus netreba mrzeti decu,jer ti to dete nisi ni osetila u sebe kako mrda.
Ako kazes muzu,neznam kako ce postupiti,ali ga zato ti poznajes,a problem je sto najverovatnije nece biti ljubav kao sto je bila,pa zato je bolje precutati i nereci mu,vec praviti decu i ja mislim da ce biti uredu sve.Nisi jedina koja ce precutati,a ima i onih sto su u braku i radjaju decu,ali ne od muza vec od nekug drugog,a naravno muz i nezna to i misli da je njegovo dete.Toliko za sada,ako se setim jos necega javicu se opet.Sa srecom i samo napred.
Ako kazes muzu,neznam kako ce postupiti,ali ga zato ti poznajes,a problem je sto najverovatnije nece biti ljubav kao sto je bila,pa zato je bolje precutati i nereci mu,vec praviti decu i ja mislim da ce biti uredu sve.Nisi jedina koja ce precutati,a ima i onih sto su u braku i radjaju decu,ali ne od muza vec od nekug drugog,a naravno muz i nezna to i misli da je njegovo dete.Toliko za sada,ako se setim jos necega javicu se opet.Sa srecom i samo napred.