Pomozite mi da nadem suplement...

Necropolis

Početnik
Poruka
12
Da sad ne idem u citavu istoriju bolesti i slicno, zbog hronicnog stanja koje imam i lekova pod kojima sam, imunitet mi je na veoma niskom nivou. Malo-malo pa dobijem visoku temperaturu (bar jednom u dve nedelje), a prehlade vise i ne racunam.
Za vreme boravka u SAD naisla sam i koristila suplement "Ensure" u prahu, low fat verziju. Do sada je ovo jedini suplement ovog tipa koji je napravio ikakvu razliku (a isprobala sam dosta razlicitih i tamo i ovde). Sada sam kuci na neko vreme, pa me zanima ima li ga ovde negde (Novi Sad, Beograd ili bilo gde drugde, moze i online prodaja ako znate neki sajt isporucuje u Srbiju), jer sam pri kraju zaliha. Evo linka proizvoda:
http://ensure.com/products/ensure-powder
Mogla bih da prodem i sa tecnom verzijom za imunitet, ali mislim da bi to bilo jos teze naci ovde, pa me prvenstveno zanima ova u prahu.
Ako iko moze da pomogne, bila bih vam veoma, veoma zahvalna.

Ja sam poceo da uzimam cink od natural wealh 25 mg pred spavanje svako vece i ove zime se nisam prehladio niti dobio temperaturu ni jednom za razliku od prosle kad sam temperaturu imao na svakih par dana.
Uz cink uzimam i magnezijum,znaci pre kreveta popijem te 2 tablete i legnem,primecujem i da se ujutru budim odmornije.
Inace pre toga sam sve pokusavao i c vitamin,i voce i proizvode raznorazne ali eto nasao sam nesto sto je meni pomoglo.Nadam se da ce i vama pomoci a ako ne ne moze da skodi u svakom slucaju.

Da sad ne idem u citavu istoriju bolesti i slicno, zbog hronicnog stanja koje imam i lekova pod kojima sam, imunitet mi je na veoma niskom nivou. Malo-malo pa dobijem visoku temperaturu (bar jednom u dve nedelje), a prehlade vise i ne racunam.
Za vreme boravka u SAD naisla sam i koristila suplement "Ensure" u prahu, low fat verziju. Do sada je ovo jedini suplement ovog tipa koji je napravio ikakvu razliku (a isprobala sam dosta razlicitih i tamo i ovde). Sada sam kuci na neko vreme, pa me zanima ima li ga ovde negde (Novi Sad, Beograd ili bilo gde drugde, moze i online prodaja ako znate neki sajt isporucuje u Srbiju), jer sam pri kraju zaliha. Evo linka proizvoda:
http://ensure.com/products/ensure-powder
Mogla bih da prodem i sa tecnom verzijom za imunitet, ali mislim da bi to bilo jos teze naci ovde, pa me prvenstveno zanima ova u prahu.
Ako iko moze da pomogne, bila bih vam veoma, veoma zahvalna.

Evo ja cu ti reci!

Za imunitet su odgovorni imunoglobulini!
Glutamin aminokiselina je glavna i odgovorna za proizvodnju imunoglobulina ili sintezu ili tako nesto, uglavnom oni uslovljavaju imunitet a glutamin uslovljava imunoglobuline....
Glutamin amino kiselina ima ulogu i kao anti katabolizator metabolizma - sprecava propadanje misica i tela uopste...

Odi u Pansport i kupi glutamin suplement, kao i multi kompleks (vitamini + minerali) . Ono sto je u apoteci je preeeeemalo i pise da zadovoljava 10%-20% u vr' glave potreba organizma...To je sve za decu i od toga nema vajde....Tebi trebaju vece doze - kao doze za sportiste....

Doslo je lepo vreme - pocni da upraznjavas sport, kupi glutamin suplement , pravilno se hrani ( sto vise proteina slozenih ugljenih hidrata nikako prosti UH, i trans masti ), niakko aromatori, konzervisano, suhomesnato, fabricki sokovi, konzervansi itd....

Pilece belo meso, riba, jaja, ela sir, voce i povrce!

Znam sta pricam imao sam hronicno smanjeni imunitet, a sada pucam od zdravlja i dizem 110kg iz bencha u teretani! Ko bi to rekao !

Ako ti glutamin ne pomogne nista nece ! ( a hoce 100%)
Pusti sve "HEALTH FOOD" muckalice i travke sve je to sviranje k...... , GLUTAMIN JE TAJ KOJI PRAVI IMUNOGLOBULINE I DIZE IMUNITET A NE OVO OSTALO!
Vitamini i minerali vrse samo odredjene procese u organizmu i oni su MIKRO elementi sto znaci da se unose u veeeoma malim kolicinama, mnog bitniji su MAKRO elementi koji se unose u veeelikim kolicinama, a to su proteini (koji grade celo telo) ugljeni hidrati slozeni i vlakna (koji obezbedjuju energiju za rad) i nezasicene masne kiseline tipa omega 3, 6 i 9 koje ucestvuju u izradi hormona i kao sekundarno energetsko gorivo!

Znaci jaka PRAVILNA ishrana + sport + glutamin i ja ti garantujem zivotom da ce ti se imunitet veeeoma brzo uvecati i stabilizovati.....Pusti doktore, vecina doktora ne zna nista o suplementaciji za sportiste jer niko od njih nema specijalizaciju sportskog lekara i fiziologa, u vr' glave sto znaju za suplementaciju je REVITA proizvod -supelment, to su negde procitali u nekoj skruptici na fakultetu za ispit i to ponavljaju svi odreda kao papagaji a TO SAM PIO 3-4 GODINE I NISTA......

Pozdrav i nadam se da sam ti pomogao!

Back