Pomozite maloj Flofi da nađe dom..

L.krofnica

Aktivan član
Poruka
1.484
Stari smo između 6 i 8 nedelja.
Nas 3 devojčice i 2 dečaka tražimo dom.
Očišćeni smo od glista, buva i krpelja. Primili smo i prvu vakcinu. Zdravi smo, veseli i razigrani, radoznali i dobro uhranjeni.
Mama nam ima oko 15 kilograma, a trebalo bi i mi toliki da budemo.

p.s. Neke fine tete brinu o nama i hrane nas i maze, ali ako nas neko ne udomi pitanje je kakav nas život čeka kada malo odrastemo.
Pomozite nam da nađemo dom. Nalazimo se na Novom Beogradu, ali dovezli bi nas gde treba. 064.820.90.58

0 2011-09-28 10.32.37.jpg
Lili
0 2011-09-28 10.32.54.jpg
Švrća
0 2011-09-28 10.33.50.jpg
mama
0 2011-09-28 10.44.34.jpg
Šilja

Prilozi

• 0 2011-09-28 10.44.39.jpg
    0 2011-09-28 10.44.39.jpg
    86,3 KB · Pregleda: 9
Poslednja izmena:
Flofi je stara nešto manje od 3 meseca.
Vakcinisana je, očišćena od glista i unutrašnjih parazita i zaštićena od buva i krpelja. Lepo uhranjena i zdrava.
Kada odraste biće najverovatnije građe njene mame - oko 15-tak kilograma i 40-tak cm u grebenu.

Samo je ona ostala sa mamom. Njenu braću i sestre su razneli deca i Romi.
Mama se boji ljudi i sve više luta.. Za nju teško da ima nade za srećan život. A ima tek nešto više od godinu dana..
Flofi počinje da je prati, a ne zna da se pazi kola..

Nalazi se na Novom Beogradu, ali doneli bi je gde treba.
064.820.90.58

Jesu bili oglašeni na FB, ali se javila jedna devojka baš onog vikenda kada su odnešeni. I to baš za kucu koja je odnešena - za Lunu.
Za Flofi se do sada niko ozbiljan nije javio. A ona već počinje da luta i da prelazi ulicu.. a ne zna da se pazi kola..

Flofi je stara nešto manje od 3 meseca.
Vakcinisana je, očišćena od glista i unutrašnjih parazita i zaštićena od buva i krpelja. Lepo uhranjena i zdrava.
Kada odraste biće najverovatnije građe njene mame - oko 15-tak kilograma i 40-tak cm u grebenu.

Samo je ona ostala sa mamom. Njenu braću i sestre su razneli deca i Romi.
Mama se boji ljudi i sve više luta.. Za nju teško da ima nade za srećan život. A ima tek nešto više od godinu dana..
Flofi počinje da je prati, a ne zna da se pazi kola..

Nalazi se na Novom Beogradu, ali doneli bi je gde treba.
064.820.90.58

Da ponovim sve još jednom..

Flofi - prelepo štene, mešanac u tipu labradora.
Karakter i izgled je tipičan za labradore, sem jedne tufne na grudima i malo belog na šapama.
Dlaka joj je divna, gotovo da se presijava.

Oštenjena je 27.07.2011.
Vakcinisana, revakcinisana, očišćena od buva, krpelja i glista.
Vesela, zdrava, radoznala, dobro uhranjena, umiljata.
Zna da ide na povodcu i da prati bez povodca, voli sve kuce, mace, decu i odrasle..
Zna i vrlo lepo da sedi tokom vožnje kolima :)

I traži topli dom.
Novi Beograd, prevoz obezbeđen.
064.820.90.58

:heart: Jaooo BASH mi je drago :heart: Dusha medena, srce mi je plakalo za njom, ja sam je zelela ali nemam dovoljno novca za psa... a zamislite, isti dan i mesec rodjena kao moja cera:sad2:... Svaki dan sam gledala da li je udomljena, jer sam zaista zelela da se skuci. Hvala onome ko je udomio ovu prelepu kucu :heart::heart::heart:

Back