Pomozite da resim dilemu u vezi tableta

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAD~

Aktivan član
Poruka
1.923
Treba da narucim tablet iz kine koji kosta oko 90 evra. Problem je sto se dvoumim izmedju par modela i ne mogu jasno da odlucim koji da kupim. U najuzem izboru su mi onda v820w, chuwi hi8 pro. Ondu bih uzeo zato sto je jeftiniji, ima hdmi i ima dva sistema, hi8 pro bih uzeo zato sto ima super ekran i hdmi, ali ne bih jer nema android.

E sad dobro bi mi dosli vasi predlozi u vezi ovih i predlozi za neki drugi koji je udom rangu. Obavezno je da ima hdmi, a pozeljno da ima dobru bateriju i ekran :) do 90 evra.

Poslednja izmena:
Pa nije los, samo sto hocu tablet koji ima Windows obavezno, a android bi dobro dosao. A i treba da dodam jos 602 evra da bih ga kupio.

To iz razloga sto ce jos malo komp da mi crkne pa dok ne skupim pare za novi da mogu da ga kacim preko hdmi i da imam komp.

- - - - - - - - - -

I nemojte da pisete gluposti u temi. Ako nemate neto pametno u vezi teme da kazete ili ako se ne razumete ne znam sto ulazite uopste. Neko ko se stvarno razume i hoce da mi pomogne izgubice se u vasim glupostima i nista nismo uradili.

- - - - - - - - - -

brate za 700e tel i laptop koi oces ,tablet nije ni za k

Ja imam 90 evra da izdvojim za tablet, niko nije pomenuo 700...

- - - - - - - - - -

Telefone su počeli širiti ...
Tabphone ...
Tako da,za isti novac dobićeš istu mašinu,par inch-a manju ...

Tema nije ni o tome.

Back