Pomoc

Gde da kupim minijaturne ruze? U Novom Sadu ako je moguce
Našla sam na netu ova dva a verujem da ima još

Rasadnik Ševar, Petrovaradin,Novi Sad
Tel: 021 64 31 515
Fax: 021 430 386
Mob: 063 83 76 772
.......
Rasadnik Mali vrt

069 5520113
......
Najbolje da pozoveš telefonom i informišeš se i da li imaju na stanju i cenu

Mini ruze obicno budu svuda da se kupe...Nisam iz NS-a ali koliko znam Mali Vrt se bavi samo internet prodajom.
Pod svuda mislim na pijacama, cak i u nekim marketima poput Uradi Sam, Rodica, a secam se da ima i Basta u NS ili se slicno zove.
Ima tih vecih cvecara par...barem je bilo samo sam im zaboravila imena. Na Telepu, pa neka u blizini bolnice i jedna izmedju SUPa i centra...

Mini ruze obicno budu svuda da se kupe...Nisam iz NS-a ali koliko znam Mali Vrt se bavi samo internet prodajom.
Pod svuda mislim na pijacama, cak i u nekim marketima poput Uradi Sam, Rodica, a secam se da ima i Basta u NS ili se slicno zove.
Ima tih vecih cvecara par...barem je bilo samo sam im zaboravila imena. Na Telepu, pa neka u blizini bolnice i jedna izmedju SUPa i centra...
Hvala vam svima !Sta mislis, da li Samanta cvecara ili Flamingo prodaju mini ruze?

Pogledaj na netu broj telefona, nazovi i pitaj. Odavde na zalost ne znam :rumenko:
Cak i ti garden centri nemaju bas uvek u ponudi ali nije neka egzotika da ne moze da se nadje.
Koliko sam videla ta cvecara Samanta, na primer, prodaje rezano cvece i bukete (sto ne znaci da nemaju saksijsko, ali verovatno skroman izbor) a tebi trebaju vise rasadnici, garden centri. Negde gde imaju izbor saksijskog.
Sto ne zelis sa neta? Veca ponuda, a i cene su obicno povoljnije.
Ja sam narucivala gomilu cveca sa neta, stigne za dan, dva i sve bude ok.

Back