Little Jelly
Početnik
- Poruka
- 1
Molim vas za savjet. U vezi sam s momkom skoro 2 godine. On mene oboozava i trudi se da mi u svemu udovoljava,divan je prema meni itd. Ali s moje strane je druga stvar. meni je u vezi postalo odjednom dosadno i mislim da vise ne osjecam toliku ljubav prema njemu. Ne znam zbog cega. Ustvari znam. Prije njega bila sam "vrckava"
i voljela da izlazim i nikad mi niko nista nije branio,nijedan momak. Zbog toga je on meni rekao da ostavim cigarete,da ne oblacim haljine i suknje,da ne smijem piti alkohol bez njega,da ne mogu ici u kafanu bez njega sem neeeekad sa jako dobrim prijateljem,ali i to mu je u zadnje vrijeme pocelo smetati i vise ne idem ni sa njim,kao i to sto mi non stom pominje druge momke s kojima sam bila,cim se posvadjamo. Sinoc mu je zasmetalo jer sam zvala sestru na kafu(u kafic!!! a ne kuci) s kojom nisam izasla na kafu skoro nikad. I tu smo se bas posvadjali. Ali postoji jos jedan problem. Nedavno sam se zaljubila u jednog momka iz grada :/ i too onooo baaas :/ Kontala sam da prekinem,aliii... ne mogu to drugacije opisati nego "zao mi ga je,jer je oliko dobar prema meni". On meni non stop prigovara jer ja nisam takva kao on,naravno da ne mou biti,ali kao slicna bar,ali meni smeta ta njegova tolika paznja i sve.. Gusi mee :/ Ne znam sta da radim,on mi govorim da sam mu sve,da bi me ozenio,tj on vec i planira buducnost samo sa mnom i ni sa jednom drugom :/
Sta da raadiim

Sta da raadiim