POMOC!!!

TheAleksandar

Početnik
Poruka
3
untitled1-1.png

Kada kliknem desnim klikom na neku ikonicu zablokira mi kompjuter na 2 sekunde i onda se pojavi poruka i onda se ugasi ceo explorer i ponovo upali. To se cesto desava i kada pokusam da obrisem ili iskopiram neku dotateku preko tastature. Ponekad radi normalno za neku dotateku, ali retko. Ako moze neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan.

Poslednja izmena od moderatora:
Probao sam sa tim, ali mi trazi da ubacim cd od operativnog sistema. Sto se tice virusa mislim da nije, imam Eset Nod32 v5 i skenirao sam nekoliko puto i kaze da nema virusa. Mozda ima, ali ga on nevidi. Zanimljivo je da se to dogadja samo na ovom korisniku, kada se ulogujem na nekog drugom korisniku sve radi normalno. Mislim da tu postoji neki softverski problem, ali nije toliko bitno jer cu samo zameniti korisnika i to je resen problem i hvala sto si pokusao da pomognes.

Onda napravi sebi novog Usera, i kad uđeš u taj nov, obriši ovaj koji ti pravi probleme.
Problem se javlja iz mnogo razloga. Da ne bi sad pisali puno stranica nepotrebno koji ti se problemi "zalomili", najbolje ti je rešenje ovo prvo što sam predložio... :)

Back