Evo ovako:
Kupio sam komp sa instaliranom sedmicom. Nisam uz nju dobio nikakav cd windows 7 niti išta slično. Meni je lepo radio, na kraju krajeva radi i sada, i sa njim nema problema. Međutim.... Hteo sam malo da se oprobam u dual-boot-u te sam instalirao openSUSE 12.1. I on radi fantastično, stvarno lepo, ali je to najveća greška koju sam napravio u životu. Smatram da je svaki linux golo
zato što sve programe za linux možeš nabaviti i za Windows, a .exe fajlovi se moraju instalirati preko Wine-a, što će reći da ja ne mogu da pokrenem nijednu igricu, nijedan program, ništa preko linuxa što mogu na windowsu. E sad, možda sve ovo što sam naveo nije sasvim tačno, ili se neko ne slaže, ali to nije bitno. Ovde nastaje problem. Kako ja da obrišem taj linux? Prvo, nemam Windows 7 cd. Drugo, onaj openSUSE cd što sam skinuo mi ne znači ništa. Nebi on meni ni smetao da ga ja koristim, ali ja ga više ne koristim, a pošto sam za njega odvojio 100 GB prostora, to je već mnogo za nešto što se ne koristi. Posle deinstalacije linuxa želeo bih da odradim dual-boot sa windows xp-om, naravno ako brisanje linuxa ne podrazumeva i brisanje 7. Inače moj lični stav je: Linux i Windows su sranje, za razliku od mac-a. Windows je samo za igrice dobar, za sve ostalo tu je Mac bolji. No bilo kako bilo, da sročim pitanja:
1. Da li mogu da obrišem openSUSE bez brisanja Windows 7?
2. (ako je prvo potvrdan odgovor) Mogu li da obrišem openSUSE bez CD-a Windows7?
Hajte molim vas, ako neko zna pomozite ne mogu više da gledam onaj linux.
Kupio sam komp sa instaliranom sedmicom. Nisam uz nju dobio nikakav cd windows 7 niti išta slično. Meni je lepo radio, na kraju krajeva radi i sada, i sa njim nema problema. Međutim.... Hteo sam malo da se oprobam u dual-boot-u te sam instalirao openSUSE 12.1. I on radi fantastično, stvarno lepo, ali je to najveća greška koju sam napravio u životu. Smatram da je svaki linux golo

1. Da li mogu da obrišem openSUSE bez brisanja Windows 7?
2. (ako je prvo potvrdan odgovor) Mogu li da obrišem openSUSE bez CD-a Windows7?
Hajte molim vas, ako neko zna pomozite ne mogu više da gledam onaj linux.