On se jako chudno ponasha...Ja sam vec prichala sa njim i bio je kao u fazonu ne,nece da se pomiri, ali s druge strane ponasha se kao da zeli da bude sa mnom...sav je u fazonu ja tebe volim i jao shto si ti slatka i dobra, ali je neshto razocharan u mene pa je kao zato raskinuo...ja ne znam shta da uradim...mislim ok je ovako, ali je lepshe da smo zajedno...mada se nekad ponasha kao da jesmo zajedno i trudi se da mi pomogne kad mi neshto zatreba, da mi bude u blizini (sticajem okolnosti vidjamo se chesto ovako, a onda se ne odvaja od mene i stalno se trudi kao neshto da me pomazi po glavi ili poljubi u chelo, obraz ili me zagrli...i i dalje mi tepa) i ponekad chini neke slatke sitnice...a u prvo vreme me zvao kad se napije i onda se otvori...i dan danas kaze ponekad ma tebe cu da zenim...pre par dana me zvao chisto da izadjemo da se zezamo i to na mesto gde je njegovo drushtvo, ja nisam jer sam imala neshto drugo u planu, onda me kritikuje shto ga nisam zvala sa mnom na dochek ili zbog tako nekih gluposti...posle sexa josh dugo ostanem kod njega, mazi me, pazi onako slatko pricha, pa onda se josh malo zezamo i odveze me kuci da se ne cimam po prevozu. I onda je zakljuchim iz ovoga svega da mozda zeli da se pomiri...ali kad ga pitam on se nasmeshi, ma ne zna on shta hoce.......A da inache to sve traje oko mesec, dva, a pochelo je odmah nakon raskida...UH shto sam zbunjena....