pomoc....

moj savet
batali sve to
ako ti on toliko filosofira a nece da se prihvati da bude sa tobom u vezi vec neke kombinacije i varijacije... nema vajde od toga
da hoce bio bi sa tobom a ne bi izvodio "besne gliste"

Ja sam malo starija pa se valjda zato gubim.
Vi ste raskinuli jel tako? A sad spavate zajedno itd..A koja je razlika od onog kad ste bili zajedno i ovog sad? Ili sad to radite krišom, pa je on kao slobodan muškarac ako naiđe neka zgodna prilika? To njemu dođe kao premošćavanje do sledeće...A pomirićete se valjda ako ne nađe sledeću u dogledno vreme, pa bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Ako ovo nije tačno unapred se izvinjavam, možda se plaši vezivanja pa ste kao raskinuli..

Hellen:
inspirion:
Pa tucaj se sa njim ako ti odgovora.Ali te sigurno iskoriscava.Da je on pravi muskarac,on bi odbio.
Nije on dete pa da ne zna da se pomiri sa tobom.
Bas si senzibilna.

Зашто се, кад је секс у питању, увек поставља тако као да ''мушкарац искоришћава жену''?! Као да она не зна шта ради и зашто то ради, и као да она нема никакво задовољство у сексу, него само допушта да буде искоришћена за туђе уживање?!!

Draga damo,najlakse je kresati nekoga da ga lazes.
A on ide na njene emocije i zna da ima prolaz.E tu je iskoristava.A ostalo,ko kako zeli i uziva.

inspirion:
Hellen:
inspirion:
Pa tucaj se sa njim ako ti odgovora.Ali te sigurno iskoriscava.Da je on pravi muskarac,on bi odbio.
Bas si senzibilna.

Зашто се, кад је секс у питању, увек поставља тако као да ''мушкарац искоришћава жену''?! Као да она не зна шта ради и зашто то ради, и као да она нема никакво задовољство у сексу, него само допушта да буде искоришћена за туђе уживање?!!

Draga damo,najlakse je kresati nekoga da ga lazes.
A on ide na njene emocije i zna da ima prolaz.E tu je iskoristava.A ostalo,ko kako zeli i uziva.
nazalost , mislim da si u pravu...najlakse je saznati kakav je neko covek, i kako misli o zenama slusajuci sta govori o drugim zenama...zene su sklone da sebe smatraju posebnim, i da iako je sve do sad lagao, muvao, varao, bas je ona ta s kojom ce biti iskren!zablude, zablude...ta zenska sklonost emocijama je najlaksi nacin muskarcu da je odvede u krevet...daleko od toga da i muskarci ne vole, ali cesto samo kazu da vole...prava ljubav se relativno retko desava, a ono inbtw je mesavina lazi , obmane, zablude, zelje, potrebe i cega sve ne...srela sam zaista malo muskaraca koji mogu otvoreno ponuditi zeni sex, u onom smislu kako je to helen rekla-zajednickog zadovoljstva, strasti i iskrenosti, gde naravno niko nikog ne iskoristava...da bi imao takav stav,muskarac mora biti mnogo jak i zreo...a takvih je malo...vecin pribegava nekoj manipulaciji...isto kao i vecina zena...**** :roll:

muskarac mora biti mnogo jak i zreo

...Издвојила сам само ово да не цитирам опет све.

Мада си ти то и рекла, хтела бих само да нагласим због оних који неће пажљиво читати,да за такав однос и жена мора бити јака и зрела, да је способна да реално сагледа ситуацију и да зна шта хоће у околностима које јој се нуде.

Hellen:

Мада си ти то и рекла, хтела бих само да нагласим због оних који неће пажљиво читати,да за такав однос и жена мора бити јака и зрела, да је способна да реално сагледа ситуацију и да зна шта хоће у околностима које јој се нуде.
naravno...ponekad se pitam, u toj celoj zbrci svesnog i nesvesnog, stecenog i nasledjenog, koliko smo uopste sposobni da budemo iskreni? i pri tom mislim i na muskarce i na zene...i prema sebi i prema drugome...

SINDI:
Hellen:

naravno...ponekad se pitam, u toj celoj zbrci svesnog i nesvesnog, stecenog i nasledjenog, koliko smo uopste sposobni da budemo iskreni? i pri tom mislim i na muskarce i na zene...i prema sebi i prema drugome...

Ух... тешко питање...Ја не знам да одговорим... :roll:

Hellen:
inspirion:
Bas si senzibilna.

Helena, ja stvarno moram da ti priznam na tvojoj bistrini uma. Veoma rado citam tvoje pisanije, jer je realno.

Za ovu devojku, ako joj moze pomoci primer: moja bivsa devojka je "politicila" sa mnom, tj, vodili smo ozbiljnu politiku a imala je decka, tj, nasla je novog... i posle se udala za njega. Ja sam VELIKI politicar. Uvek se pitam, zasto zene vole da vode politiku? I to uvek, pred udajom! Mislim, kao da je to neki obicaj. Ja sam uvek u predizbornoj kampanji.

Salio sam se gore. Sto se opterecujes, cak i da ne bude nista medju vama, mislim da je lepo oboma.

Hellen:
SINDI:
Hellen:

Ух... тешко питање...Ја не знам да одговорим... :roll:

Ja idem uvek iskreno,pa sta bude

Helena, ja stvarno moram da ti priznam na tvojoj bistrini uma. Veoma rado citam tvoje pisanije, jer je realno

:) Хвала, Казанова, лепо је чути. Уосталом, није први пут да се ти и ја добро разумемо. :wink: :)

ne razumem...:
pa vidish ako si ti stoka prema devojkama ne mora da znachi da su svi...ako tebe ni jedna nece pa sad na neki nachin lechish svoje komplekse i zelish da verujesh da niko nije voljen itd...nemoj ovde!!!

Nisam stoka, ali znam te radove.A i sama znas da sam u pravu cim si planula.Koje bre pomirenje? Kad neko nekoga voli, on ili raskine zauvek ili ne raskida uopste.Te fazone o pomirenju znam veoma dobro. Gurnes dobru kresacicu na klupu,i nadjes drugu a ovu pomalo podgrevas za ne daj boze.Ja ti samo otvaram oci.

pa ne znam ni zashto se raspravljam sa tobom ali nema veze...
1. Sigurna sam da me voli!!! Da nije tako ne bi se pomirio sa mnom kad moze da ima maltene svaku.
2. Nisam neka kako ti kazesh dobra kresachica - on mi je bio prvi!!!

ne razumem...:
pa ne znam ni zashto se raspravljam sa tobom ali nema veze...
1. Sigurna sam da me voli!!! Da nije tako ne bi se pomirio sa mnom kad moze da ima maltene svaku.
2. Nisam neka kako ti kazesh dobra kresachica - on mi je bio prvi!!!

Pa bas zato sto moze da ima maltene svaku, to si mu i dopustila.Da ti oduzme nevinost i sutne ko ***** da bi se setio povremeno da te kresne a ti sva srecna dotrcis.
Ako je to dokaz ljubavi, da se i ja razvedem pa da kresem sta mi srcu drago.Pa onda zovnem bivsu zenu na kresanje a ona sva srecna dotrci, kao voli me.
E, dete, dete...

Usput, imam nepogresiv osecaj da si ti ona ista koju sam veceras posavetovao za POSTINOR2.

e nemash ti pojma...
1. On je sa mnom raskinuo godinu dana poshto smo spavali. Znachi nije samo spavao pa shutnuo. On nije takav.
2. A dokaza ljubavi bilo je dosta (pri tom ovo nema veze sa sexom)
Vreme ce pokazati koliko greshish...

Back