ako si sigurna u to,onda cemu sve ovo tipkanje?Znas sta je najbolje za tebe!Srecnone razumem...:a da nisam jedina koju tako moze da ima, ali jesam jedina sa kojom on zeli...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako si sigurna u to,onda cemu sve ovo tipkanje?Znas sta je najbolje za tebe!Srecnone razumem...:a da nisam jedina koju tako moze da ima, ali jesam jedina sa kojom on zeli...
Mislis ili si sigurna!!? :shock:hanibal77:moj muz je imao taj odnos sa bivsom devojkom i njemu je tako bilo zgodno da se ne bi mlatio oko neke nove...a i ona je imala iste motive.posle sam naisla ja pa su prestali(bar ja tako mislim)
ne razumem...:e ljudi zanima me da li je po vama moguce da ako ostanete u nekoj kres konbinaciji sa bivshim dechkom (sa kojim ste bili vishe od godinu dana) moze doci do ponovnog pomirenja...
Unapred hvala.

Hellen:inspirion:Pa tucaj se sa njim ako ti odgovora.Ali te sigurno iskoriscava.Da je on pravi muskarac,on bi odbio.
Nije on dete pa da ne zna da se pomiri sa tobom.
Bas si senzibilna.
Зашто се, кад је секс у питању, увек поставља тако као да ''мушкарац искоришћава жену''?! Као да она не зна шта ради и зашто то ради, и као да она нема никакво задовољство у сексу, него само допушта да буде искоришћена за туђе уживање?!!
nikad nisam sigurna!trasa:Mislis ili si sigurna!!? :shock:hanibal77:moj muz je imao taj odnos sa bivsom devojkom i njemu je tako bilo zgodno da se ne bi mlatio oko neke nove...a i ona je imala iste motive.posle sam naisla ja pa su prestali(bar ja tako mislim)
nazalost , mislim da si u pravu...najlakse je saznati kakav je neko covek, i kako misli o zenama slusajuci sta govori o drugim zenama...zene su sklone da sebe smatraju posebnim, i da iako je sve do sad lagao, muvao, varao, bas je ona ta s kojom ce biti iskren!zablude, zablude...ta zenska sklonost emocijama je najlaksi nacin muskarcu da je odvede u krevet...daleko od toga da i muskarci ne vole, ali cesto samo kazu da vole...prava ljubav se relativno retko desava, a ono inbtw je mesavina lazi , obmane, zablude, zelje, potrebe i cega sve ne...srela sam zaista malo muskaraca koji mogu otvoreno ponuditi zeni sex, u onom smislu kako je to helen rekla-zajednickog zadovoljstva, strasti i iskrenosti, gde naravno niko nikog ne iskoristava...da bi imao takav stav,muskarac mora biti mnogo jak i zreo...a takvih je malo...vecin pribegava nekoj manipulaciji...isto kao i vecina zena...****inspirion:Hellen:inspirion:Pa tucaj se sa njim ako ti odgovora.Ali te sigurno iskoriscava.Da je on pravi muskarac,on bi odbio.
Bas si senzibilna.
Зашто се, кад је секс у питању, увек поставља тако као да ''мушкарац искоришћава жену''?! Као да она не зна шта ради и зашто то ради, и као да она нема никакво задовољство у сексу, него само допушта да буде искоришћена за туђе уживање?!!
Draga damo,najlakse je kresati nekoga da ga lazes.
A on ide na njene emocije i zna da ima prolaz.E tu je iskoristava.A ostalo,ko kako zeli i uziva.
shto znachi da ne misli samo na sebe 
ne razumem...:poznajem ga toliko da znam kad laze...u svakom sluchaju trudi se da ja uzivam i da me zadovolji vishe puta...shto znachi da ne misli samo na sebe
![]()
naravno...ponekad se pitam, u toj celoj zbrci svesnog i nesvesnog, stecenog i nasledjenog, koliko smo uopste sposobni da budemo iskreni? i pri tom mislim i na muskarce i na zene...i prema sebi i prema drugome...Hellen:muskarac mora biti mnogo jak i zreo
...Издвојила сам само ово да не цитирам опет све.
Мада си ти то и рекла, хтела бих само да нагласим због оних који неће пажљиво читати,да за такав однос и жена мора бити јака и зрела, да је способна да реално сагледа ситуацију и да зна шта хоће у околностима које јој се нуде.
SINDI:naravno...ponekad se pitam, u toj celoj zbrci svesnog i nesvesnog, stecenog i nasledjenog, koliko smo uopste sposobni da budemo iskreni? i pri tom mislim i na muskarce i na zene...i prema sebi i prema drugome...Hellen:muskarac mora biti mnogo jak i zreo
Мада си ти то и рекла, хтела бих само да нагласим због оних који неће пажљиво читати,да за такав однос и жена мора бити јака и зрела, да је способна да реално сагледа ситуацију и да зна шта хоће у околностима које јој се нуде.
Hellen:inspirion:Pa tucaj se sa njim ako ti odgovora.Ali te sigurno iskoriscava.Da je on pravi muskarac,on bi odbio.
Bas si senzibilna.
Hellen:SINDI:naravno...ponekad se pitam, u toj celoj zbrci svesnog i nesvesnog, stecenog i nasledjenog, koliko smo uopste sposobni da budemo iskreni? i pri tom mislim i na muskarce i na zene...i prema sebi i prema drugome...Hellen:muskarac mora biti mnogo jak i zreo
Ух... тешко питање...Ја не знам да одговорим...![]()
Хвала, Казанова, лепо је чути. Уосталом, није први пут да се ти и ја добро разумемо. :wink: 

ne razumem...:e inache pomirili smo se odavno....za one koji su mislili da me iskorishcava![]()
ne razumem...:pa vidish ako si ti stoka prema devojkama ne mora da znachi da su svi...ako tebe ni jedna nece pa sad na neki nachin lechish svoje komplekse i zelish da verujesh da niko nije voljen itd...nemoj ovde!!!
ne razumem...:pa ne znam ni zashto se raspravljam sa tobom ali nema veze...
1. Sigurna sam da me voli!!! Da nije tako ne bi se pomirio sa mnom kad moze da ima maltene svaku.
2. Nisam neka kako ti kazesh dobra kresachica - on mi je bio prvi!!!