pomoc...???

zlatokradica

Početnik
Poruka
1
Ljudi, da li ima neko da srudira etnologiju i antropologiju???Sta se moze raditi sa zavrsenim tim smerom???Ne mogu da nadjem nikakve informacije o tome....ako neko studira ili je upucen u to molim za pomoc :)

Ne studiram etnologiju, ali pretpostavljam da od toga nema 'leba... To se studira pretezno iz ljubavi prema istom, ne iz koristi... ako hoces da mlatis pare i lako nadjes posao, upisi ETF, prava, ekonomiju, fon...
Moja drugarica je htela to da upise, pa je odustala kada je skapirala kako je tesko sa tim naci posao...osim ako nisi profi u toj oblasti... Raspitaj se jos malo pre nego sto odlucis... pozz :D

Ja imam poznanicu koja je zavrsila etnologiju- ne znam tacno koji smer- ali, ona je to zavrsila jer je njen tata direktor u Domu kulture u kome smo mi igrali folklor, pa je ona to zavrsila da bi mogla "lakse";) da nasledi oca (ako mogu tako da se izrazim:)), ali detalje oko skolovanja stvarno ne znam..
Po meni deluje NEperspektivno, jer mi se cini da je isuvise uska oblast, mada, ako to volis, samo sledi svoj instikt:bye:

Back