Pomoc!

ma ako joj se dopadaš može šta hoćeš, ne moraš da smišljaš iznenađenja, a ako joj se ne dopada što veći poklon i iznenađenje, to veći psiho ispadaš (čak i da nisi)
ruže ne pale uvek, svašta. ništa ne pali uvek.

Sitnice cine magiju, samo pazljivo odabrane i na pravi nacin priredjene.

Slazem se da jedan cvet, cak i onaj smotano ubran (ukraden na brzinu) iz neke baste, ume da bude lepsi od ne znam kakve atmosfere uz svece, muziku, etc. :)

Sjajno iznenadjenje bi bilo da je "kidnapujes" kad to najmanje ocekuje i odvezes je negde na perfireiju odakle se pruza dobar pogled na grad, pustis muziku, niotkuda izvadis ruzu, i poljubis je tako da joj glava otpadne :)

Vise se ceni namera nego sam predmet (materijalizovanost ideje).

Samim tim sto si se setio da je obradujes ona treba da registruje znak da je zeljena i tebi posebna :heart:

Mene bi obradovalo da upoznam muškarca koji ne traži pomoć na forumu.
Ako se devojka sviđa tebi, ti treba da smisliš neko iznenađenje i da se nadaš da je devojka na istoj talasnoj dužini. Šta misli 100 drugačijih žena apsolutno nije merodavno.
Srećno!

Jok bre.
Sve zavisi.
Parka je u pravu skroz.
Ako joj se sviđaš bilo šta može da prođe.
A ako joj se ne sviđaš - džabe svega.

Možda je najbolje neka malecna čokolada ili nešto. Samo znak pažnje.
Bez velikih nekih dela.
Nije napadno, ako joj se ne sviđaš - neće joj biti neprijatno kao da vugli neko cveće sa sobom, već može spakovati u tašnu i gotovo.

A ako joj se sviđaš - superiška :)

Upoznao sam jednu sjajnu devojku i hteo bih da je iznenadim pa me zanima kakvo je iznenadjenje koje bi vas obradobalo?

Odakle je..kako izgleda..kako se oblaci..sta je zavrsila..cime joj se bave roditelji..koliko ima godina..sta je u horoskopu..ima tu jos tona pitanja al najbitnije da je ne poklanjas nista i ne budes djentlmen pre vremena..nego kao glumis cool stav nedodirljivog..ono toplo-hladno i te fore..ne slusaj zene koje ti kazu budi ljubazan pazljiv..kao otvaraj vrata i pokazi kulturne manire..to su fore za manipulaciju

Кажеш јој:''Драга, хоћу да те упознам са својим дечком!''

....И биће изненађена, веруј ми....:mrgreen:

Мене је пре неко вече девојка упознала са својом девојком...
Срећом, није моја девојка... :) :) :)

Нема ништа горе од моногамних лезбијки... :)

У праву си...
Мада, више су би јер су пре те везе обе биле с момцима...

Не знам да ли сам нормалан али ја баш волим лезбијке...

Mene bi obradovalo da upoznam muškarca koji ne traži pomoć na forumu.
Ako se devojka sviđa tebi, ti treba da smisliš neko iznenađenje i da se nadaš da je devojka na istoj talasnoj dužini. Šta misli 100 drugačijih žena apsolutno nije merodavno.
Srećno!

:lol:

@tema
U pocetku upoznavanja mani se posebnih iznenadjenja...mada zavisi koliko joj se svidjas...

Mozda da uberes/kupis jedan cvet, stavis malu cokoladicu u njen djep pri rastanku (setate s rukom u ruci) i napishes neku vasu zezalicu, pozelis laku noc..., ima toga dosta...volim kad se obostrano i spontano cine sitna zadovoljstva...

Back