Posto mi je ovih dana dojadilo da slusam mog druga koji po ceo dan panici kad prica samnom obecao sam mu da cu postaviti ovde temu zbog koje je nikako ne mogu da ga smirim -.- a evo sta je u pitanju. Zabavlja se sa nekom devojkom vec godinu i po dana i imaju ondnose jedno 8 meseci. Normalno,desavalo se da mi se ponekad zalio kada bi joj kasnilo ali sam uspeo u glavu da mu utuvim da to nije strasno do nekih normlanih granica i da se jelte to desava devojkama,pogotovu u pubertetu.E sad,ovog puta je trebala da dobije jelte kako on kaze sad oko 30,31 jula,tj sam kraj meseca jer je tako i posledjni put dobila 30 juna uvece.E sad kako mi je on objasnio ciklus joj se otprilike juce zavrsio ili se danas zavrsava,no,nebitno i da joj je danas prvi dan da joj kasni recite mi molim vas jer to previse strasno ili sta vec? On panici samo iz razloga sto ta menstruacija prelazi na pocetak sledeceg meseca tj avgusta ali ne vidim sta je to toliko pakleno strasno. Moje licno misljenje je da nije nista strasno samo da joj kasni donekle i to je to,cak mi je pomenuo i ako je danas za sad ne boli da je juce u par navrata boleo stomak i da je osecala ko da ce dobiti,e sad znam da to u par navrata moze biti varljivo i da taman kad devojka pomisli dobila je,ispadne da nije jos i pretpostavljam da ce joj se bol jelte kad tad vratiti. Znam da zvuci glupo ali ni meni ne ide u glavu kako su oni toliko neznalice o tome a spavaju zajedno?
Drug mi je dobar pa zato zelim nekako da mu pomognem tako da,bio bih zahvalan da ljudi koji su jelte iskusniji ostave svoje misljenje tj da li misle da ima velikih razloga za brigu? unapred hvala