Budi glumac.
Svakog filozofa moras razumeti u dushu da bi znao ogranicenja koja je on imao.
Vezbaj da cucis u njegovoj poziciji(izvinjavam se z.sovinistima jer je upotrebljen muski rod zamenice).
Ovo se zove decentracija,pomeranje centra gledanja na svet u neku tacku.Postoji psiholoska i fizicka decentracija. Fizicku rade astralna projekcija i meditacija mada nisam siguran.
Kad naucis ogranicenja ljudskog karaktera i shvatanja onda mozes mnogo lakse da pristupash filozofiji.Kad ces to nauciti? Ceo zivot ti treba, mozda samo pola .
Ako zelis da budes reprodukcija filozofije onda samo citaj knjige i nista drugo.
Postuj slobodno vreme i vertikalu kroz vreme.Ljudi i ljudska drustva i uredjenja su svaka obojena odredjenim predrasudama i bojama, ali slalom kroz istoriju ce ti pokazati zakonitosti koje vaze i mozda i put kojim ce se dalje ici...
E, yebi ga, Dačo, ja te u svemu DOSLOVNO poslušao, to što sam podvukao, ne bi li se pofilozofirao, hoćeš sad ti meni da pomogneš u ribanju WC -a, jer ono sa fizičkom decentracijom je uspelo preko očekivanja, tako sam bio DECENTRISAN, da je dobacilo, skoro do kade !!!