Pomoc

mancov

Početnik
Poruka
2
Izvinite ovdje sam novi pa mozda sam pogresio rubriku gde da pisem moj problem...pa molio bih vas da mi pomognete jel sam na pravo mjesto ili mi recite gde da se obratim za moj problem..
Evo o cemu se radi...
Imam glavni PC t.e je taj server i kako mogu da nadjem neko programcic koi bih instalirao na taj PC,da kad nisam u firmi da vidim posle kad dodjem sta se radilo na taj PC jer imam devojku koja radi na taj PC pa mislim da mi otvara mailove i dr stvari ,hvala vam unaprjed na pomoc ovo je najbolji forum..pozdrav.iz Stipa.:dash: a imam i Ruter D-link gde su mi povrzani PC sa internetom

Poslednja izmena:
Ovo bi moglo na pdf Softver,ali nema veze.
Sto se problema tice,promeni sifru na nalogu,a i ne vidim zasto bih krio stvari od devojke,ali ako imas nesto da sakrijes,napravi novi mejl,napravi novi nalog sa ogranicenim pristupom za devojku,a mogao bi da stavis neki keylogger..

Hvala vam mnogo ste mi pomoglii resio sam slucaj postavio Famili logger i snaplogger,super je e sad bih vas zamolio ako mozete mi pomoci kako da povratim izbrisane mailove bilo sa gmaila ili sa yahoo-a mnogo mi je potrebno jer su mi brisali mnogo vaznih mailova,hvala vam unaprjed,mnogo pozdrav za sve vas odlicni ste...ovaj forum ja No 1 ......:heart:

Back