pomoc

posvadjala sam se sa jednim deckom ustvari nije mi decko ali smo se dopisivali . upoznali smo se preko jednog druga i on je istripovao da mi se svidja.navaljivao je da se smuvamo a ja sam stalno smisljala neke izgovore.danas sam mu rekla da imam decka sto je istina i on mi je reko da ce svima da kaze da sam fuxa i da svima da moj br.on je inace 93.god i zivi relativno blizu mene>\.sta da radim?

Kako sta da radis??pa NISTA!!:D

posvadjala sam se sa jednim deckom ustvari nije mi decko ali smo se dopisivali . upoznali smo se preko jednog druga i on je istripovao da mi se svidja.navaljivao je da se smuvamo a ja sam stalno smisljala neke izgovore.danas sam mu rekla da imam decka sto je istina i on mi je reko da ce svima da kaze da sam fuxa i da svima da moj br.on je inace 93.god i zivi relativno blizu mene>\.sta da radim?

ubi se

Koliko god ova tema bila smesna i zalosna ;) evo ti mog saveta: napisi mu da ti nije jasno kako neko moze biti toliko jadan da pomisli da se ti sa njim muvas samo zato sto se dopisujete i da se vidi da nema nikakvog iskustva i da nema pojma o vezama cim je pomislio da bilo sta moze da bude od vas preko poruke i ako je pravi muskarac neka ti kaze u lice ono sto ima :D

otprilike tako nesto, to ce ga dotuci, preispitace sebe i od sramote nece nikome nista ni spomenuti "jer kakav je on hebac ako je pomislio da dopisivanje znaci nesto", zamisli sta bi tek bilo da si pricala sa njim ili da ste se povatali :D

btw, i ako ne uradis nista on skoro sigurno nece nista uraditi jer je neizivljen i nesiguran :D

Da li si ga bukvalno otpalila , rekla neshto tipa "ne svidjash mi se " , itd , a on i dalje navaljivao iako je znao da ti se ne svidja ?
Ako jesi kad ga vidish shutni ga u muda , i kazhi tvom dechku da ga shutne u muda.

Ako ga nisi ispalila direknto nego zavlachila ( kako mi se chini):
Ali malo detalnije , on te sve vreme muvao , a ti ni da mu kazhesh da imash dechka nego ga zavlachish. Ako ti se ne svidja shto ga nisi ispalila , rekla mu "imam dechka rugobo , pali" ?
Ima pravo da bude ljut , trebash biti iskrena , sad shta da se desi , mozhda ce biti previshe , ali zasluzheno.
Soccer%20Fail.jpg

Sta da radis? Promijeni broj i ignorisi ga, ali cu ti reci nesto otvoreno.

Za svadju si vise ti kriva nego on, znas zasto?

Prvo, nijesi trebala da se dopisujes s njim, kad vec imas momka. Da si ti mislila da on tebe gleda kao drugaricu, pa u redu, ali ti si znala da je on htio da se smuva s tobom.

Drugo, smisljas neke izgovore, a imas pravi razlog zasto neces da se smuvas s njim. Da si mu rekla na startu da imas momka, do ovoga ne bi doslo.

Sve u svemu, ispalo je da si ga iskoriscavala svo ovo vrijeme, tako da nemoj da se cudis sto je onako planuo.

Pripreti mu da ces da mu namestis batine ako proba to da uradi...

Back