Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
'95 a razocharana u ljubav...smeshno...
I previse smesno....
A šta ti misliš,odakle meni 80kg?![]()
I bre, smanji kolicinu te piletine....propasces nacisto, ubice te piletina....i uzece ti sve pare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'95 a razocharana u ljubav...smeshno...
A šta ti misliš,odakle meni 80kg?![]()
Saringan...xaxa![]()
Sta? Ne mogu da volim Sharingan kad mi Uchihe idu na zivce. Mada jeste koristan...
posvadjala sam se sa jednim deckom ustvari nije mi decko ali smo se dopisivali . upoznali smo se preko jednog druga i on je istripovao da mi se svidja.navaljivao je da se smuvamo a ja sam stalno smisljala neke izgovore.danas sam mu rekla da imam decka sto je istina i on mi je reko da ce svima da kaze da sam fuxa i da svima da moj br.on je inace 93.god i zivi relativno blizu mene>\.sta da radim?
posvadjala sam se sa jednim deckom ustvari nije mi decko ali smo se dopisivali . upoznali smo se preko jednog druga i on je istripovao da mi se svidja.navaljivao je da se smuvamo a ja sam stalno smisljala neke izgovore.danas sam mu rekla da imam decka sto je istina i on mi je reko da ce svima da kaze da sam fuxa i da svima da moj br.on je inace 93.god i zivi relativno blizu mene>\.sta da radim?
Pripreti mu da ces da mu namestis batine ako proba to da uradi...posvadjala sam se sa jednim deckom ustvari nije mi decko ali smo se dopisivali . upoznali smo se preko jednog druga i on je istripovao da mi se svidja.navaljivao je da se smuvamo a ja sam stalno smisljala neke izgovore.danas sam mu rekla da imam decka sto je istina i on mi je reko da ce svima da kaze da sam fuxa i da svima da moj br.on je inace 93.god i zivi relativno blizu mene>\.sta da radim?