pomoc !!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, dobro je,u toku si, imam, Igora, i jos jednog decka. Mnogi su to procitali na fourumu a mnogima sam to i rekla ali nekako ne moze to da im udje u glavu. I jos neke stvari nikako ne mogu da im udju u glavu. Necu da se udam. Nista ne ucim. To su te neke stvari.

A izgleda da mu vrana jeste popila mozak.

Gle...naravno da ima pravo izbora....al te price tipa...volim je al sam se smorio, malo bi da zamenim....to dosta govori o osobi bez obzira na godine....

Pa imam i ja pravo da iznesem svoj komentar...ne mora da mu se svidi.....:D

da ali onda nemoras da vredjas ! A sta t da se sa nekim dve god nebi se smorila a ! ae na laprdaj ada se nebi smorila !

Ja imam devojku skoro dve god i jako sam se smorio u vezi i sada bi da raskinem i neznam st da joj kazem i kako ? Sta da radim ?

Koji si ti ckicpi. Stavio si superheroja u avatar a ne smes da kazes devojci da ti je dosadno, da zelis da raskines bla bla bla....budi musko pokupi jaja sa obe ruke i reci joj tacno ono sta ti je u glavi i srcu....

Uh, dobro je,u toku si, imam, Igora, i jos jednog decka. Mnogi su to procitali na fourumu a mnogima sam to i rekla ali nekako ne moze to da im udje u glavu. I jos neke stvari nikako ne mogu da im udju u glavu. Necu da se udam. Nista ne ucim. To su te neke stvari.

A izgleda da mu vrana jeste popila mozak.

Alo ljudi jel ima neko poludirigovanu-transredukovanu masinu za prevodjenje sa nemustog jezika na srpski......:roll::roll::roll:

da ali onda nemoras da vredjas ! A sta t da se sa nekim dve god nebi se smorila a ! ae na laprdaj ada se nebi smorila !

Pa nije bas neko vredjanje kad ti kazem da si smrkav....nemoj sve bas tako ozbiljnio da shvatas...ovo je forum...vis da se svi sprdaju.....:D

Nego ja nemam 19 godina pa da se tek tako smorim...ni u tim godinama nisam bila takva...ali ajde ljudi smo razliciti.....

Nego tvoj pristup je po mom misljenju skroz fuj....i to nema bas tolike veze sa godinama koliko sa karakterom...ono sa 19 godina trebao bi da budes vec malo ozbiljniji...
I ako ti se devojka vise ne svidja, kazi joj to...nema smisla da je zavlacis i pruzas laznu nadu....
Raskini, pa radi sa drugim ribama sta ti volja...a ne da je kasnije varas i povredjujes...a to ce se sigurno desiti jer si se smorio i malo bi da vatas druge....

Stoga napravi devojci uslugu i ostavi je...ucini to bar zbog nje...;)

Pa shta ti mislish da ako si otvorio temu , mozesh i da je zatvorish??E, ne moze , sad cemo da te maltretiramo josh dva meseca , za kaznu ........pa sledeci put promisli pre nego shto hocesh da raskinesh:)

mislim, okej, ček da mju ja kaem nešto...
slušaj bre klinac.
ŠTA je tebe smmoorilo?
Još ti ni brada nije nikla a već je tebe neko počeo da smara?
Ti si neki iebeni King lejzi beg koga neko treba da zabavlja?
Glop si bre ko ****.
ko tri qrca
i šes lejzibegova.

Za ljubaf se treba BORITI my moone!
Dve godine te smorilo..
sroam te bilo.
A ti? Si ti smorio nekoga tako lenj i glop?

ma dođivamo da ti lupim šamar mamuti...dođivamo...dođidođi

de nestade..?

mislim, okej, ček da mju ja kaem nešto...
slušaj bre klinac.
ŠTA je tebe smmoorilo?
Još ti ni brada nije nikla a već je tebe neko počeo da smara?
Ti si neki iebeni King lejzi beg koga neko treba da zabavlja?
Glop si bre ko ****.
ko tri qrca
i šes lejzibegova.

Za ljubaf se treba BORITI my moone!
Dve godine te smorilo..
sroam te bilo.
A ti? Si ti smorio nekoga tako lenj i glop?

ma dođivamo da ti lupim šamar mamuti...dođivamo...dođidođi

de nestade..?

ovaj ce ga zbog ovog popusiti kad ga nadjem !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back