didy_yu
Aktivan član
- Poruka
- 1.792
Navika sa 19 godina ??Pa nije mu vrana mozak popila ..........navika je za neke druge godine i neke druge kategorije....I , Imash dechka , Igora beshe , ako sam u toku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gle...naravno da ima pravo izbora....al te price tipa...volim je al sam se smorio, malo bi da zamenim....to dosta govori o osobi bez obzira na godine....
Pa imam i ja pravo da iznesem svoj komentar...ne mora da mu se svidi.....![]()
sto sam te uplasio !
Ja imam devojku skoro dve god i jako sam se smorio u vezi i sada bi da raskinem i neznam st da joj kazem i kako ? Sta da radim ?
Uh, dobro je,u toku si, imam, Igora, i jos jednog decka. Mnogi su to procitali na fourumu a mnogima sam to i rekla ali nekako ne moze to da im udje u glavu. I jos neke stvari nikako ne mogu da im udju u glavu. Necu da se udam. Nista ne ucim. To su te neke stvari.
A izgleda da mu vrana jeste popila mozak.
da ali onda nemoras da vredjas ! A sta t da se sa nekim dve god nebi se smorila a ! ae na laprdaj ada se nebi smorila !
Postavljacu...ti si jedno obicno deriste.......nisi ti spreman za devojke....suvise si balav....bolje obrisi taj nos....da ne curi....
Alo ljudi jel ima neko poludirigovanu-transredukovanu masinu za prevodjenje sa nemustog jezika na srpski......![]()
a dakle si konino glupava
mislim, okej, ček da mju ja kaem nešto...
slušaj bre klinac.
ŠTA je tebe smmoorilo?
Još ti ni brada nije nikla a već je tebe neko počeo da smara?
Ti si neki iebeni King lejzi beg koga neko treba da zabavlja?
Glop si bre ko ****.
ko tri qrca
i šes lejzibegova.
Za ljubaf se treba BORITI my moone!
Dve godine te smorilo..
sroam te bilo.
A ti? Si ti smorio nekoga tako lenj i glop?
ma dođivamo da ti lupim šamar mamuti...dođivamo...dođidođi
de nestade..?