- Poruka
- 281
Ja imam devojku skoro dve god i jako sam se smorio u vezi i sada bi da raskinem i neznam st da joj kazem i kako ? Sta da radim ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam devojku skoro dve god i jako sam se smorio u vezi i sada bi da raskinem i neznam st da joj kazem i kako ? Sta da radim ?
budi pribran i ozbiljan. reci joj upravo to sto si nama, da si se smorio, da te tu nesto gusi. ne izmisljaj, nabacices joj nedoumice i sumnju i nesigurnost u sebe. budi iskren, na svako njeno pitanje odgovori potpuno otvoreno i onako kako zaista osecas. ne optuzuj. ne uvijaj ovo-ono. ne svadjaj se. budi blagonaklon. kako razumem, niste u neprijateljskim odnosima, zato budi blak, pun razumevanja i strpljiv, ma kakva njena reakcija bila.
Jes pa da ona pochne da plache , trazi objashnjenja , zivka, shalje poruke..........mora da bude neshto shokantno
jednostavno. objasnis joj da ona nije kriva ni za sta, i da si ti jednostavno izgubio interesovanje i da ne bi voleo da se ta vasa ''divna prica'' zakljuci lose. (znas ono-''ja g.... ti si sjajna)
pc.zene vole kad misle da one nisu krive i da je problem samo u muskarcima.
:grin::grin::grin::grin::grin:odlican 5!!!![]()
Kaži joj - Hoću da raskinemo.Ja imam devojku skoro dve god i jako sam se smorio u vezi i sada bi da raskinem i neznam st da joj kazem i kako ? Sta da radim ?
Ma nikako , ako misli da nije do nje , tek onda ima da ga opseda..........Koliko imate deco godina ?
Ma nikako , ako misli da nije do nje , tek onda ima da ga opseda..........Koliko imate deco godina ?
Neznam sta da radim !!! Sto je najgore ona mene Voliiii !!!!