Pomoc !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

strani placenik

Primećen član
Poruka
528
Molio bih sve upucene u ovu oblast za pomoc da mi se HITNO jave! Moram jednog stranog partnera za vikend (Januar 24,25)da vodim po nekim galerijama :evil: zato sto on hoce da kupi neke moderne slike domacih autora, ne preterano skupe. So treba mi savet gde ja to njega da vodim po Beogradu :?: Posto se u likovnu umetnost ne razumem mogao bi da mi se javi neko upucen u ovu oblast (vlasnik neke galerije) i preporuci mi gde da odvedem coveka. Unapred hvala.

pa najbolje sam prvo da promerkas galerije! po centru se valjda prodaju slike a neke zabacenije ne znam...ima kod kolarca galerija, onda u knez mihajlovoj preko puta SANU e to znam...onda ima mislim u Visnjicevoj Zvono...pa ima..hm pogledaj u novinama!

pa mislim da ti je graficki kolektiv pravo resenje, imas prodaju grafike non stop. a i kvalitet je proveren i ako ja trenutno nemam nista tamo :D ,
nemoj molim te da kupujes neke gluposti od nelkih kic majstora da nosi covek po svetu da nas bruka dosta su nas vec izbrukali na drugim planovima

A Sta je za tog coveka skupo?
Koliko je on spreman da plati?
I da li se razume u umetnost?

Kad bih imao odgovarajuce odgovore na ova pitanja preporucio bih mu svoje slike.
DJART

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back