Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
to jes u pravu si, kupi polovnu, al da nije neki apsolutni krsh, vec da bude svirljiva, pa ako ti se svidi sve to, onda cesh lako uzeti lepshi instrument 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti na savetima...Ali ne bih da dajem tolike pare sad za gitaru, mislim puno mi je 200, 300 evra (pogledao sam na sajtu)... Za pocetak bih da kupim neku sto jeftiniju (aukusticnu, tako su mi rekli
), pa ako ide to dobro, onda kad se uvezbam, tek bih onda kupio neku bolju...
Hvala ti...Video sam na ovom sajtu da za pocetak preporucuju da se uce neke manje slozene pesme... Pa navode primere Hendrixa, Hladno pivo... Koje nase pesme spadaju u tu grupu pesama?
![]()
Који је то дебил написао да је лако свирати Хендрикса? Дај ми линк молим те...
Hajde ljudi, dajte mi jos neke savete!
Pa gde su ti majstori gitara (koji se nisu javili do sad) da pomognu apsolutnom pocetniku??!?![]()
Кад савладаш основе могу ти дати линк од једне књиге ,,Класична гитара" или тако нешто. Мени је много помогла у разрађивању леве руке пошто има много добрих вежби (само се треба придржавати написаног), а и у разлагању акорда... А човек изнад је 100% у праву, ако нешто погрешно научиш тешко и батином избити![]()