gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Nitroglicerin:pa kakav je gazda takav je i pas ... ja cuvam AST vec 6-7 godina .. koji je kao tenk ... moji sestrici su klinci koje on svake godine vuce na sanke zajedno sa decom iz komsiluka ... ima sampionsko poreklo a potice iz odgaivacnice Srky's iz NS, i nikad, ali NIKAD nije prikazao nista lose prema nikom od ljudi ... zato sto je tako vaspitan ... da si dok je beba bila provodila vise vremena sa njom i da si se igrala sa njom i da si je uvek ubacivala u drustvo ljudi da se ne oseti zapostavljena....sada nebih imala takvih problema ...
moj savet ti je da se smiris TI .. jer ces duze ziveti ...a pas ce videti od tebe pa ce se i on smiriti .. u svakom slucaju OVO JE JEDAN JAKO LOS PRIMER ODNOSA PSA I GAZDE !!!!! trebalo bi vam oduzeti zivotinje !
Шта да кажем?

Ваљда треба да имаш богато искуство са псима чим можеш овако да резонујеш! А искуство очито немаш. А и види се да теби више импонује да се хвалиш његовим шампионским пореклом и екстеријером него што ћеш девојци да помогнеш и поделиш са њом искуство васпитања и социјализације самог пса.