Pomoc za psihologiju

Kada budes pitao na srpskom jeziku a ne na slovenackom kojeg su hrvati prisvojili.

P.S.

Zao mi te ipak. Pogledaj ili potrazi na netu sve o instiktima ( u psihologiji) i refleksima..Za tebe je verovatno bitno instinkti koji su stetni u odnosu na Frojdov ID.
Inace sam primetila da se masa novih, kvazi psihologa koriste jezikom i prisvajalicama koje su netacne. Ali ostavljaju utisak ucenosti u narodu. Kao i svi kvazi intelektualci sto vole
da paradiraju sa skupim recima kao: Paradigma, a priori, kompulzija.. tako nazovi psiholozi koriste izraze pronadjene negde , koji zvuce uceno i ubedljivo... upravo kao ovaj primer gore.

Poslednja izmena:
Hvala potražiću ????
Nisam razmišljao na kom je jeziku, tako sam pronašao i pitao, ne pokušavam da glumim nekog pametnjakovića samo mi treba objašnjenje nekih termina koje ne razumem što očigledno znači da nisam neki od tih kvazi psihologa ????

Hvala potražiću ????
Nisam razmišljao na kom je jeziku, tako sam pronašao i pitao, ne pokušavam da glumim nekog pametnjakovića samo mi treba objašnjenje nekih termina koje ne razumem što očigledno znači da nisam neki od tih kvazi psihologa ????

Pa znam da nisi. Ali osoba koja se koristila u svom tekstu ( na kojeg si ti naisao) ovim izrazom sigurno jeste.

Back