pomoc za mace,hitno ko i uvek

mina21bg

Aktivan član
Poruka
1.778
u mom ulazu je macka -mama sa dva maceta.od mesec dana.ja ih necu izbaciti na ulicu ali ce to uraditi moje bolesne komsije..tj daj boze da ih samo izbace -da ih ne ubiju.
najveci problem je sto setaju po celom ulazu i kake proliv po otiracima,a smrdi nenormalno.meni su se ukakili.meni to ne smeta,ja sam ocistila.ali svima ostalima smeta.
jednu macku su davno namerno zatvorili u podrumu,bila je 4 dana dok je nisam cula i izvadila.jedva je ostala ziva.
da li neko moze da ih uzme molim vas?

ima dva maceta.ja cu naravno da ocistim sve sto nadjem.ali ne mogu odozgo da idem i da ribam..kake proliv..od onda ga nije bilo.sto se toga tice sve cu da sklonim i sl.ali su ga u najavi nagrabusile.imam neke predloge za pomoc.videcu danas.moram da ih i uhvatim,beze od mene jer moji psi reze i urlicu na njih kad ih vide.istraumirani su

ma,jurcala sam prevoz...nasla ga na kraju i odvezla mace kod jedne dobre tete da ih cuva.mačiće udomljavamo i dalje..ima teme,nisam htela ovde ..uglavnom sve je ok sa macama.dobro su z:)

ako se neko udomi javicu na temi..imas gore temu mace na poklon..one tri crne..to su te

Back