- Poruka
- 1.369
nemoj bezveze da ides kod doktora..poslusaj savet georgejuna.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ja nemam te komplexe naprotiv volim sto sam svesna da imam problem i lepo lecim i ne smetam nikome.Mikelo primi moje izvinjenje nemoj da mi zameris desi se vidis da sam jos pod utiskom panicnih, ali bice to ok jos cemo se mi svadjati!![]()
ne daj boze da odes kod lekara pa da se procuje u palanci...
Mikelo primi moje izvinjenje nemoj da mi zameris desi se vidis da sam jos pod utiskom panicnih, ali bice to ok jos cemo se mi svadjati!![]()
a vidim da sve okreces u korist odlaska kod doktora jer si ili doktor ili zavrsavas za doktora..
kakvo bizarno zakljucivanje. sta ja imam od toga da li ce on otici kod doktora?
sve okrecem ka tome zato sto kad je neko bolestan treba da ide kod doktora, a ne zbog moje profesije. da je pitao za kola, poslao bih ga kod automehanicara.
aha nisam to videla...ok onda je stvar resena...@metla
na drugoj temi je napisao da vec ima dijagnostikovan neki poremecaj sa anksioznoscu.
naravno da mu ne ispunjava zelje, nego mora da odradi analize svejedno, iz vise razloga - da bi dokazao objektivnim metodama da je u pravu, da bi pokazao i pacijentu da mu sa srcem nije nista, a i da se obezbedi da ga ne optuze za nesavesno lecenje.