Pomoć psihologa nakon raskida/razvoda?

Pa to, veza je vec pukla ona vise ne coli i ne oseca, on pati
Ništa strašno... sve je za ljude...
Svi smo bili nekad ostavljeni i svi smo patili... neko duže, neko kraće...
Ima ljudi koji vole da pate, jer kapiraju da je patnja itekako inspirativna,
naročito ako se bavi muzikom, ako piše poeziju...
Sve je jednostavno...
Ako ne želi da pati i za to ima dobrog rešenja, tako da - problema
ustvari i nema, hahahahh

Ništa strašno... sve je za ljude...
Svi smo bili nekad ostavljeni i svi smo patili... neko duže, neko kraće...
Ima ljudi koji vole da pate, jer kapiraju da je patnja itekako inspirativna,
naročito ako se bavi muzikom, ako piše poeziju...
Sve je jednostavno...
Ako ne želi da pati i za to ima dobrog rešenja, tako da - problema
ustvari i nema, hahahahh
hahaha

Psiholog može da ti bude i dobar prijatelj, samo ako te zaista sluša i bavi se time.

Ono što ne volim kod psihologa je to što sam 100% siguran da njega naše stanje i ne zanima puno, on je tu da izvegetira tih sat vremena, a onda ti otprilike u pola rečenice kaže kako je vreme isteklo, kao u seriji "Na terapiji". Nisam nešto blagonaklon prema njima, ali ne mogu ni da tvrdim da ne rade baš ništa.

Mislim da za to rešenje bola mora da shvati da nikoga na svetu ne treba da voli više od sebe, do sutra svoje dete. Kad čovek shvati da najviše treba da voli sebe, odlazak drugih ljudi mu neće teško pasti. Jer ti doslovno kad patiš za nekim, ti tu osobu stavljaš iznad sebe.

Ono što ne volim kod psihologa je to što sam 100% siguran da njega naše stanje i ne zanima puno, on je tu da izvegetira tih sat vremena, a onda ti otprilike u pola rečenice kaže kako je vreme isteklo, kao u seriji "Na terapiji". Nisam nešto blagonaklon prema njima, ali ne mogu ni da tvrdim da ne rade baš ništa.

Ti verovatno misliš na privatne psihologe i psihoterapeute. Ja sam imala jednom psihološko testiranje u Domu zdravlja i psiholog je bio ok.

Sve zavisi od ljudi. Neki lekari su više posvećeni pacijentima, neki drugi nisu. To važi za sve profesije, od advokata do taksiste ili vozača u javnom gradskom prevozu.
Neki su više posvećeni poslu i ljubazni su, dok su drugi nezainteresovani za rad i namrgođeni su stalno..znam za primer prodavačice u lokalnoj samoposluzi..Svi su ok, sem nje.

Ti verovatno misliš na privatne psihologe i psihoterapeute. Ja sam imala jednom psihološko testiranje u Domu zdravlja i psiholog je bio ok.

Sve zavisi od ljudi. Neki lekari su više posvećeni pacijentima, neki drugi nisu. To važi za sve profesije, od advokata do taksiste ili vozača u javnom gradskom prevozu.
Neki su više posvećeni poslu i ljubazni su, dok su drugi nezainteresovani za rad i namrgođeni su stalno..znam za primer prodavačice u lokalnoj samoposluzi..Svi su ok, sem nje.

Mislim na privatne, a idem logikom drzavne tek bas briga, ljudi rade tu za malu platu, ni ne interesuje ih puno.

Back