Pomoc - problem sa misem

del piero 10

Aktivan član
Poruka
1.431
IMam jedan problem a nista slicno mi se nije desilo do sada.
Upalim ujutru komp pre 3 dana i nece mis da radi, stoji na sred ekrana i ne mrda a levi i desni klik rade. Restartovao sma par puta i nista.
Skinem tog misa i stavim drugog i radi.
Sutradan opet istva stvar, upalim komp nece. Skinem ga vratim onog prvog i nece ni on. Stavim treceg misa i radi.
Jutros ponovo. Nece ni ovaj treci. Skinem i probam prva dva naravno da nece ni oni. Ubacim misa br. 4 i on radi :)
Malo komicna situacija...ali nemam vise miseva koje mogu da stavim :mrgreen:

Pretpostavljam da je neki virus ali bi bilo odlicno da ne moram da radim sistem jer sam u strasnoj guzvi i nemam vremena. Da li neko zna nesto sto bi pomoglo? Radio sam system restore 7 dana unazad i nema promena.

IMam jedan problem a nista slicno mi se nije desilo do sada.
Upalim ujutru komp pre 3 dana i nece mis da radi, stoji na sred ekrana i ne mrda a levi i desni klik rade. Restartovao sma par puta i nista.
Skinem tog misa i stavim drugog i radi.
Sutradan opet istva stvar, upalim komp nece. Skinem ga vratim onog prvog i nece ni on. Stavim treceg misa i radi.
Jutros ponovo. Nece ni ovaj treci. Skinem i probam prva dva naravno da nece ni oni. Ubacim misa br. 4 i on radi :)
Malo komicna situacija...ali nemam vise miseva koje mogu da stavim :mrgreen:

Pretpostavljam da je neki virus ali bi bilo odlicno da ne moram da radim sistem jer sam u strasnoj guzvi i nemam vremena. Da li neko zna nesto sto bi pomoglo? Radio sam system restore 7 dana unazad i nema promena.

Otišao ti je neki deo kompa, nema veze s miševima :lol:
Stvarno, imala sam sl.situaciju.

Malo sam se kasno setio,ali procitaces sutra.Jesi li probao te miseve na drugom kompu,ako nisi,probaj.Ako nekim slucajem rade.Onda ugasi komp,pa iskljuci misa,pa upali komp bez njega.Onda opet ugasi komp i prikljuci,onda bi trebalo u task baru da di izadje objasnjenje da si prikacio novi hardver,klikni na taj balon i sacekaj da odradi apdejt drajvera.kada se pojave zelene kvacice,obavestice te da je gotovo i mis bi trebao da radi.Ako to uspe probaj i sa ovi ostalim.Ako su ispravni trebalo bi da uspe.

Hvala svima u svakom slucaju mnogo. Uradio sam update drivera juce, mis koji je trneutno bio prikljucen je nastavio da radi, dakle nije prestao kao prethodnici, sto je pomak :D :D videcemo da li ce opet biti problema
Ostale sam probao na drugim racunarima i tamo rade...

Hvala svima u svakom slucaju mnogo. Uradio sam update drivera juce, mis koji je trneutno bio prikljucen je nastavio da radi, dakle nije prestao kao prethodnici, sto je pomak :D :D videcemo da li ce opet biti problema
Ostale sam probao na drugim racunarima i tamo rade...
Ako rade na drugim,radice i kod tebe.samo uradi ono iskljucivanje i ukljucivanje miseva i kompa,naci ce oni sebi svoje drajvere i raditi normalno.Umeju nekad ti apdejti nekog hardvera da pobrkaju srvari,pa bi mogao i da iskljucis automatski apdejt.

Back