YeOldeJagge
Veoma poznat
- Poruka
- 12.829
Pa zašto ste ih prvo zatezali ko sivonje, a onda skakali u publiku za 21.6.Poenta je da ste bili protiv mera, a sada "zašto su oslabljene mere?". Ne mogu da verujem da nisi shvatio/la...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zašto ste ih prvo zatezali ko sivonje, a onda skakali u publiku za 21.6.Poenta je da ste bili protiv mera, a sada "zašto su oslabljene mere?". Ne mogu da verujem da nisi shvatio/la...
5 tvojih komentara citiranih. Zato sad nemaš pravo daPa zašto ste ih prvo zatezali ko sivonje, a onda skakali u publiku za 21.6.
da li si ti uopste procitao sta sam napisao u porucu koju si citirao ? Odredjen broj osoba u prodavnice,odstojanje,zivot funkcionise nema drakonskih mera.U Srbiji nakon zabrane kretanja popustanje se ogleda u dozvoli masovnih okupljanja,pa je tako odigran derbi pred pubilkom ,restorani i kafici prepuni,...Poenta je da ste bili protiv mera, a sada "zašto su oslabljene mere?". Ne mogu da verujem da nisi shvatio/la...
To što sam ja protiv mera, dokazuje da ste ispali glupi uvevši ih.5 tvojih komentara citiranih. Zato sad nemaš pravo da Pogledajte prilog 725539
Ne nego ti imaš i pitanje i odgovor.Odgovori ti na pitanje:
Kako to da si bio protiv karantina, a sad ispada da je trebalo da bude karantina? Ne možeš mržnjom da opravdaš baš svaku glupost.
vi ste otišli iz krajnosti u krajnost, od policijskog časa do potpunog ukidanja svih mera...jbt, da li ste svi vi toliki debili da ne vidite o čemu se radi?Odgovori ti na pitanje:
Kako to da si bio protiv karantina, a sad ispada da je trebalo da bude karantina? Ne možeš mržnjom da opravdaš baš svaku glupost.
Samo da te pitam: koji MI?Ne nego ti imaš i pitanje i odgovor.
Uvek sam bio protiv karanitna a naročito protiv onog koji se sprovodi u senci neustavnog vanrednog stanja.
Prvo ste zlupotrebili vlast stvarajući histeriju kako korona ubija kao kuga i čini groblja tesnim i pod tim izgovorom sproveli zlostavljački karantin.
Onda ste rekli, puj pike ne važi svi na izbore, može i derbi.
To što nisam za karantin ne znači da sam za Dragačevski sabor ili derbi a ponajmanje izbore.
Jer na te izbore nismo trebali da izađemo samo mi radno sposobni i malo ugroženi već najstariji građani koje ste navodno štitli zatvarajući celokupnu popilaciju.
Za to što ste nesposobni da bilo šta uradite na smeilen način ne možete kriviti DS. žuti bagru ili građane.
Vi ste ti koji nisu umeli da odrede svrsishodan nivo mera jer ste sve one koje ste karantinom navono štitli izložili zarazi mesec dana kasnije pod izgovorom da će virusi sasvim sigurno oslabiti do juna.
Kao što vidimo ne da nije oslabio nego udara nikada jače.
I tebe da pitam: koji MI?vi ste otišli iz krajnosti u krajnost, od policijskog časa do potpunog ukidanja svih mera...jbt, da li ste svi vi toliki debili da ne vidite o čemu se radi?
karantin-ne
policijski čas-ne
zabrana okupljanja većeg broja ljudi u zatvorenim prostorijama-da
zabrana utakmica, koncerata itd-da
kapiraš sad?
Mi živimo bez kirije u njegovoj glavi.ebig zaludjenik,bas si se potrudio da sakupis poruke.Nisam video losije potrosenih trideset minuta zivota![]()
Nakon onog što nam je urađeno postojimo samo mi i vi. Vi koji sve ovo opravdavate i podržavate i mi koji to vaše bezumno bauljanje na vlasti moramo da amortizujemo svojim grbačama.Samo da te pitam: koji MI?
Drugo, ako se ne varam, ti si bojkotovao izbore.
Tako je moglo i u crkvu da se uđe za Uskrs ali je dr Kon pretio ostavkom.Treće, na biračkom mestu gde ja glasam vodilo se računa o zaštiti, nisu dali da se uđe bez maske, jedva su dozvolili da supruga i ja uđemo istovremeno. Ako negde nije bilo tako, do njih je.
Ja nemam veze sa vlašću. A to "mi i vi"... to znači da si ograničen kao terasa.Nakon onog što nam je urađeno postojimo samo mi i vi. Vi koji sve ovo opravdavate i podržavate i mi koji to vaše bezumno bauljanje na vlasti moramo da amortizujemo svojim grbačama.
...
Tako je.Ja nemam veze sa vlašću. A to "mi i vi"... to znači da si ograničen kao terasa.
ajde ne pravi se lud... da je pravde, ovaj virus bi trebalo da pravi selekciju i napada samo VAS, a poštedi sve normalne nenazadnjake..Samo da te pitam: koji MI?
Drugo, ako se ne varam, ti si bojkotovao izbore.
Treće, na biračkom mestu gde ja glasam vodilo se računa o zaštiti, nisu dali da se uđe bez maske, jedva su dozvolili da supruga i ja uđemo istovremeno. Ako negde nije bilo tako, do njih je.
I tebe da pitam: koji MI?
Drugo, vi ono kao... baš slušate Vučića??? Kako on kaže, tako je? Evo, verujem ti.
ajde ne pravi se lud... da je pravde, ovaj virus bi trebalo da pravi selekciju i napada samo VAS, a poštedi sve normalne nenazadnjake..
ZNACI PARA NEMA?
To znači da opozicija ne postoji i kako sam rekao svi bi vi u krug dvojke.Izlaznost je bila tačno tolika u Beogradu. I za ostatak Srbije bi bio nedvosmisleno ustanovljen isti procenat ali opozicija gotovo nigde nije imala posmatrače, videli smo da je na hiljadama zapisnika isti rukopis, nebrojeno je pokojnika na biračkim spiskovima, da je bilo na hiljade raznih nepravilnosti koje je samo Radule locirao i da su namešteni izbori usput i pokradeni.
Dakle potpun debakl hunte koja je prvi put kada je morala da napusti stazu koju su drugi utabali i suoči se sa situacijom čije rešenje ne može da iskopira iz sličnih situacija režim se potpuno raspao.
Ono čemu smo prisustvovali u režiji režima biće u narednim decenijama predmet psihijatrijskih proučavanja.