proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
a gde je tebi kapica???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opala Proko...eeee..ne znas u sta se upustas
p.s...ma dobra je Dana....dok spava![]()
a gde je tebi kapica???
Nisam još bila iako se već neko vreme dogovaramo....Cene su, kako sam čula oko 500 din. za paste i sl, e sad za neke nabudžena jela, nemam pojma :|.Narode, mozda sam vec pitala, koje su cene u Pomodoro Rosso? Dajte neki primer, koliko sta kosta i to... Je l se treba bas srediti kad se ide tamo, ili moze onako, opusteno? Ali, najbitnije mi je da mi kazete neke cene! Hvala unapred!![]()
Narode, mozda sam vec pitala, koje su cene u Pomodoro Rosso? Dajte neki primer, koliko sta kosta i to... Je l se treba bas srediti kad se ide tamo, ili moze onako, opusteno? Ali, najbitnije mi je da mi kazete neke cene! Hvala unapred!![]()
lep lokal sa lepom uslugom, cene su umerene i mozes ici skroz opusteno, ja cesto navratim sam tamo na rucak/veceru..
preporucujem raviole u sosu od oraha, uostalom sve testenine su im o.k.
@Alexej i Dana
Molim vas da dalju raspravu nastavite na pp. Moj prvi korak bio je brisanje poruka. To vam nije dovoljna opomena da ne nastavljate, drugi korak je javno upozorenje. Budete li samo josh jednu temu zatrpali svojom prozivkom i raspravom kojoj ovde nije mesto,dobicete kaznene poene.![]()