pomoc prijatelja - NS foruma

storm cloud:
Хитно: има неко да се разуме у МР4 плејере?

Da si mene pitala . . . rekao bih ti da ne kupujes ta go. . na !!!

Zavisi koja je marka ali i to nije toliko bitno . . . nego . . .zamisli koliko to valja kada od 5 komada 4 nevaljaju !!

Sta da ti kazem . . . juri ih i trazi nesto drugo ili PARE MAMU VAM EBEM !!! :lol:

Kao sto se i meni desavalo od kupca :lol: ( salim se - da se desilo dobio bi sljagu u vugla )

toliko o mp4 govnima

Ма сконтала сам да је то све ђубре, већ кад сам куповала, једва су склепали пакет који је имао све што треба да има и да притом може уопште да се укључи. A кажем да сам већ једном ишла да рекламирам пуњач. Да не помињем да има пуњач који уопште не може да се утакне у наше штекере, па ми је требао наставак. :roll: Још ја као била срећна, није кинески, него рађен у Тајвану.

Проблем је у томе што ми је била фрка, само што нисам кренула на пут, а кеша нисам имала, морала сам да штекам евре за пут, па сам морала на потврду да пазарим. Па није да сам могла да бирам ни фирму, ни производ. :-(

Зато ми је сад и мука да идем опет да рекламирам, опет ћу добити исто срање. Можда стварно да пробам да заменим за нешто друго. Али како ме је ових дана кренуло, тешко да ће ми то упалити. :| Наишао ми период да ме дрндају како ко стигне. :x

Aleksej_BASO:
U diodi - ...

... Nema dioda! :(

Bio danas.

bar nekome da pomognem :D

TehnoTronik - Bracje Ribnikara [ne znam tachno koji broj, ali kad udjesh s bulevara Oslobodjenja, ne mozh promashiti, sa leve strane lokal, odma na pochetku ulice]

trebao bi i AudioPower da ima [preko puta ETSH mixajlo pupin]

a uvek se nadje i na najlonu.

______

a jel mozhe tko meni baciti koju pomocj, mislim, nishta preterano, samo trazhim posao :D

odn, najradije bih radio kao vozach - kurir - razvoznik leba, bilo chega, ali nikako svojim autom, ne zhelim da mi prva devojka ugine :(.
generalno, radio sam u servisu rachunara, prodaji rachunara, gf design, priprema, firmopisanje, otprilike je to to...

ako neko ima neshto, baci kontakt na PP, ima picje kad se chujemo [pod uslovom da dobijem poso`]

hvala :D

Back