Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

Aaaa! Gde ima ovo? GDE IMA OVO? !

29kx8o6.jpg

Izvinjavam se sto uleteh :lol:

doduse moze i da se naruci :flert: iz Ju es ed ej :flert:

Ako nema nigde u gradu da se kupi,ja nosim 37, da narucim onda size 6?

Poslednja izmena:
Nemojte mi vredjati stikle,iskopacu vam ochi sa njima :lol:

Elem,zna li neko gde se u Novom Sadu radi Henna Tatoo,odnosno tetovaza kanom? svakako hocu pravu stvar ali pre toga zelim da vidim kako izgleda makar na par dana da imam,jedino an netu sto mi je iskakalo je Be Beauty tatoo salon ali sam zvala i oni vise to ne rade...zna li neko jos jedan?

EDIT: Ili neko da mi da broj od Bombaa Tattoo studija? Nasla sam broj na netu ali je pogresan, trazim po netu adresu i nema,a kazu da je najbolji tatoo salon u Novom Sadu.

Poslednja izmena:
Nemojte mi vredjati stikle,iskopacu vam ochi sa njima :lol:

Elem,zna li neko gde se u Novom Sadu radi Henna Tatoo,odnosno tetovaza kanom? svakako hocu pravu stvar ali pre toga zelim da vidim kako izgleda makar na par dana da imam,jedino an netu sto mi je iskakalo je Be Beauty tatoo salon ali sam zvala i oni vise to ne rade...zna li neko jos jedan?

EDIT: Ili neko da mi da broj od Bombaa Tattoo studija? Nasla sam broj na netu ali je pogresan, trazim po netu adresu i nema,a kazu da je najbolji tatoo salon u Novom Sadu.
dopada mi se tvoj stav:lol:

Pozdrav Novosadjani. Imam jedan mali problem, a on je da ne mogu nigdje naci Nektar pivo u Novom Sadu. Ni u kakvoj prodavnici, nigdje, a mislim da se izvozi ovdje, tj uvozi, jel. A volio bih probati sad ovo u novoj ambalazi, posto nisam bio kod kuce....ima vec.
Inace Nektar pivo izgleda ovako
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/71136_11665537383_3826167_n.jpg
A nova ambalaza ovako
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...55017_121670767927750_524293_1066192144_n.jpg
Svaka pomoc je dobrodosla.
Unapred hvala od studenta iz Banja Luke :D

Pozdrav Novosadjani. Imam jedan mali problem, a on je da ne mogu nigdje naci Nektar pivo u Novom Sadu. Ni u kakvoj prodavnici, nigdje, a mislim da se izvozi ovdje, tj uvozi, jel. A volio bih probati sad ovo u novoj ambalazi, posto nisam bio kod kuce....ima vec.
Inace Nektar pivo izgleda ovako
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/71136_11665537383_3826167_n.jpg
A nova ambalaza ovako
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...55017_121670767927750_524293_1066192144_n.jpg
Svaka pomoc je dobrodosla.
Unapred hvala od studenta iz Banja Luke :D
Nisam ovo video nigde u Novom Sadu, a bome ni u Beogradu. Ne znam gde bi mogao naci. Verovatno ima neki specijalizovan diskont pica, gde mozes naci. Ili eventualno u Rodicu na Klisi. On je ogroman, pa moze biti da tamo imaju.

Poslednja izmena:
...ima u ulici P.Andrasa,Bul.Evrope,u nekoj od zgrada,ne znam tacno adresu,prosetajte.
Cini mi se da ne otkupljuju kracu od 30 cm.

moze li malo preciznija informacija? sad pogledah da je bulevar evrope dosta udaljen od centra i da je dugacak. P. Andras je drugi naziv za bulevar ili? sutra idem za NS a necu imati bas puno vremena..

Pa ako ne nađe, nije da se proizvodi u Kanadi, malo neka pređe preko granice i eto mu i kuće i piva :mrgreen:

Nije ni to problem, nego bi volio ovdje nekad popiti. Prosli put sam donio kolegi 2 komada da proba, odusevio se. A ne volim jelen nesto, LAV je dobar, ali ipak mi Nektar srcu miliji :D
Ako nista, idem kuci za uskrs, ima da se sasijem ko priglavak :D

Nije ni to problem, nego bi volio ovdje nekad popiti. Prosli put sam donio kolegi 2 komada da proba, odusevio se. A ne volim jelen nesto, LAV je dobar, ali ipak mi Nektar srcu miliji :D

Prošle godine jedno pivo popio ,ove godine nešto manje pije

moze li malo preciznija informacija? sad pogledah da je bulevar evrope dosta udaljen od centra i da je dugacak. P. Andras je drugi naziv za bulevar ili? sutra idem za NS a necu imati bas puno vremena..

...to je bila ulica dok nije bilo bulevara.Krenes od raskrsnice s Futoskim putem,prema Limanu,tu je negde pre Zonedove zgrade,ne znam tacno broj.

...donesi da i mi probamo :mrgreen:

Back