Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

gde da kupim lutku koja nije ćelava kad se odvežu repići, koja ima kvalitetnu kosu koja se može cešljati i posle dve nedelje od dana kupovine (a da nije barbika i da ima oči sa kapcima i trepavicama i ruke sa prstima i gaće i haljinicu koja nije kičerica i koja se ne opara posle dva presvlacenja, i da ima simpatičnu facu, i da nema naduven trbuh i da ima obelezen pupak?

jugoslovenski standarŽe, vrati seeeee! :besna:

Poslednja izmena:
Zna li neko gde u Novom Sadu može da se kupi gorski kristal ?

Препоручио бих East point на СПЕНС-у или у Дунавској, али ми је то све некако сумњиво...
Имам пријатељицу која се разуме, али не знам да ли има идеје за набавку истог...

Da li neko zna ima li u Novom Sadu da se kupi skafander za decu stariju od pet godina koji je u obliku kombinezona, a ne pantalona sa običnim tregerima?

p.s. Nešto se u poslednje vreme često pitam da li sam ja nenormalna ili je nenormalan izbor za kupovinu s obzirom na to da ne uspevam naći ništa što sam zamislila. :confused:

p.s.1: Ako nekog zanima: povoljne dečije klizaljke na podešavanje i sa reckicama napred (za piruete), mogu se naći samo kod mog drugara iz Subotice (u toku sezone klizanja) ili u Mađarskoj (pod uslovom da se kupuju bar mesec dana pre početka sezone klizanja). Na svim drugim mestima su ili preskupe ili bez podešavanja ili bez reckica. (ovo nije reklama, nego informacija za one koji se muče da nađu ono čega nema u bližoj okolini u NS i Bg).

Poslednja izmena:

Back