Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
Radi ih dobro sa sve filterima i sl.? Jel radi od oblog stakla? Hocu da akvarijum bude ugaoni, a nigde na netu nisam videla nesto takvo a da nije ogromno kao za neke hotelske sale.
...mnogo pitas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi ih dobro sa sve filterima i sl.? Jel radi od oblog stakla? Hocu da akvarijum bude ugaoni, a nigde na netu nisam videla nesto takvo a da nije ogromno kao za neke hotelske sale.
...mnogo pitas...to mi komsija.
E super, onda cu pitati njega posle sledeceg kafenisanja sa tobom. Osh da mi budes veza da mi proda na rate?![]()
...u zamenu za suknju?Hocu![]()
Ako ti odgovorim na pitanje, je l' imam popust? (:
![]()
Ljudi,jel zna neko gde ima da se kupi ovakvav gornji deo
![]()
tipa,tako mrezat,crn da bude,treba mi za trening ( obuci cu nesto ispod,nec ici gola)
Misteriozna, koja ulica vodi od 'buske do faxa?Gde se u Novom Sadu mogu kupiti boje za farbanje tkanine, teksasa konkretno? Trebalo bi sutra ili u petak da idem tamo, pa me zanima gde mogu da ih kupim.
Ako postoji neka radnja u centru ili blizini, nista dalje, posto ne poznajem Novi Sad, a jos bi bolje bilo ukoliko ima takvih radnji u onoj ulici koja vodi od autobuske do fakulteta, ili na Futoskoj pijaci.
Aha... (:...na cega popust Milane?Na kupovinu kod njenog druga u radnji?![]()
Saaaasviiim dovoljno!ma i ovo je sasvim dovolno![]()