Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

Ljudi,jel zna neko gde ima da se kupi ovakvav gornji deo

2mqqdg5.jpg

tipa,tako mrezat,crn da bude,treba mi za trening ( obuci cu nesto ispod,nec ici gola :lol: )

Gde se u Novom Sadu mogu kupiti boje za farbanje tkanine, teksasa konkretno? Trebalo bi sutra ili u petak da idem tamo, pa me zanima gde mogu da ih kupim.
Ako postoji neka radnja u centru ili blizini, nista dalje, posto ne poznajem Novi Sad, a jos bi bolje bilo ukoliko ima takvih radnji u onoj ulici koja vodi od autobuske do fakulteta, ili na Futoskoj pijaci.

Gde se u Novom Sadu mogu kupiti boje za farbanje tkanine, teksasa konkretno? Trebalo bi sutra ili u petak da idem tamo, pa me zanima gde mogu da ih kupim.
Ako postoji neka radnja u centru ili blizini, nista dalje, posto ne poznajem Novi Sad, a jos bi bolje bilo ukoliko ima takvih radnji u onoj ulici koja vodi od autobuske do fakulteta, ili na Futoskoj pijaci.
Misteriozna, koja ulica vodi od 'buske do faxa? :confused:
Elem, ja sam davno našao u farbari kad mi je trebalo... Konkretno je bila farbara u Braće Ribnikara (to ti je 4. semafor na Bulevaru Oslobođenja, pređeš ulicu, skreneš desno i posle otprilike 70-100 metara ima farbara u toj zgradi). Ako nemaju, makar pitaj gde možda ima...
...na cega popust Milane?Na kupovinu kod njenog druga u radnji? :flert:
Aha... (:
;)
ma i ovo je sasvim dovolno :zper:
Saaaasviiim dovoljno! :mrgreen:

Back