Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

Tamo mora da se ide kolima. :( Ja sam mislila da mogu otici jednom na svaka tri dana po mleko i sir onako lezerac dok se vozikam rolerima i biciklom po gradu i oko grada, al ne bas toliko daleko.
Ima baba Zora iz Mošorina na Limanskoj pijaci , najstarija je od svih , utorkom , četvrtkom i subotom je sigurno tamo ,a obično i nedeljom , ja kupujem samo sir (odličan :ok: ) , a ne i mleko jer nemam naviku , ali vidim da dosta ljudi uzima , valjda se može i dogovoriti sa njom i naručiti količina za odredjen dan . Takodje i ostale žene tamo vidim da prodaju ,a niko se do sada nije žali na kvalitet .

Kada i na koji način se upisuju deca u školu plivanja na Spens-u?
Prošle godine smo otišli u septembru i rekli su nam da su sve grupe popunjene.
Ove godine sam pokušala u avgustu da upišem dete, ali se na telefone ne javljaju, a kancelarije oba kluba su zaključane iako na vratima piše "upis u toku" i redovno radno vreme.
Jel i za to treba veza ili koja je fora u pitanju?

Kada i na koji način se upisuju deca u školu plivanja na Spens-u?
Prošle godine smo otišli u septembru i rekli su nam da su sve grupe popunjene.
Ove godine sam pokušala u avgustu da upišem dete, ali se na telefone ne javljaju, a kancelarije oba kluba su zaključane iako na vratima piše "upis u toku" i redovno radno vreme.
Jel i za to treba veza ili koja je fora u pitanju?

...radili su posle 17h,a u avgustu obicno bude pauza na bazenima,tj.ne rade.

Back