Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

Treba za fax da odradim neki teren na livadama iznad Bukovca pa mi je receno da je najblize preko Strazilova. Sajt GSP-a je uzasan i nista ne objasnjava.
Receno mi je da treba da idem prigradskim busom 61 ili 62 koji ide prema Sr. Karlovcima. Na netu sam nasao da moze i vozom preko Karlovaca pa onda odatle pesaka.
Jel zna neko sta je blize i gde treba sici ako bi isao nekim od tih buseva?

Treba za fax da odradim neki teren na livadama iznad Bukovca pa mi je receno da je najblize preko Strazilova. Sajt GSP-a je uzasan i nista ne objasnjava.
Receno mi je da treba da idem prigradskim busom 61 ili 62 koji ide prema Sr. Karlovcima. Na netu sam nasao da moze i vozom preko Karlovaca pa onda odatle pesaka.
Jel zna neko sta je blize i gde treba sici ako bi isao nekim od tih buseva?

Ideš busom do Karlovaca (62), siđeš kod Gimnazije i onda ideš uzbrdo uličicom pored Dvorske bašte, Stražilovskom i skroz gore, gore, gore (ulica je Belilo) i onda još gore, gore, pratiš put i eto te na Stražilovu.
Taj put je meni barem poznat.

I da, definitivno je najbrže 62-kom.

Ideš busom do Karlovaca (62), siđeš kod Gimnazije i onda ideš uzbrdo uličicom pored Dvorske bašte, Stražilovskom i skroz gore, gore, gore (ulica je Belilo) i onda još gore, gore, pratiš put i eto te na Stražilovu.
Taj put je meni barem poznat.

I da, definitivno je najbrže 62-kom.
Hvala na prebrzom odgovoru :)

Zvao sam ih i nemaju pojma. Znaju samo da treba sici u centru...kaze dalje pitaj :)

Zna li neko ko je Uzier Hadžibakov?
E, njegov spomenik će biti na Beogradskom keju, zato što Azerbejdžan nije priznao nezavisnost Kosova i Metohije.
Mene sad interesuje, zašto ne postave spomenike Mileve Marić, Mihajla Pupina, Milutina Milankovića, i ostalih domaćih ljudi koji su vredniji pomena od čoveka koji je napisao prvu muslimansku operu?

Poslednja izmena:

Back