Pomoć pri kupovini monitora

Pa to je sada in skroz si demode.
desktop.jpeg

Ovaj monitor sto si naveo u postu ima IPS I freesync i odlican je, ja sam ga uzeo ove godine, platio 24k, nemas bolje za te pare potpisujem, apsolutni best buy u kategoriji do 200 evra. Ako uzimas dobar 1080p monitor nemoj da ides na 27 inca, uzmi ovaj neces se pokajati, vsync uglavnom nicemu i ne sluzi, ja sam ga iskljucio. Ako imas dobar komp sa visokim fpsom ne znam da li uopste treba da bude ukljucen, definitivno ne za fps igre. 144 hz je, dakle dobar za gaming, ima bolju sliku od monitora koji su duplo skuplji ali su na 240 hz....

Onda ako radis u PS uzmi onaj gore sto sam ti ostavio link, nema refresh rate toliki al je IPS sto je od VA panela za PS daleko bolje. Sa 1050 2gb neces se puno naigrati al oko ce ti se preporoditi na IPS panelu i 1440p. Veruj mi, pixel na 27inc u 1080p je ogroman
Ovo i jeste IPS panel i u full hd-u je...
VA panel je los za PS, treba ti ips.... 27inc u 1080p pixel je bas vidljiv, treba ti barem 1440p.

Dodaj malo vise Para I kupi tako nesto...

https://gigatron.rs/monitori/philips-monitor-27-e-line-ips-275e1s00-365262

Samo primer, al pazi za 10k vise mozes da kupis dell koji je azdaja naspram svih tih
Odakle ti da je ovo Va panel, ovo je IPS panel i nije 27 nego 23.8 inchi... Monitor ima jako dobru sliku, uz to ima i dobar odziv i jos je na 144 hz. Ergonomija monitora je isto odlicna, monitor je sasvim solidan za apsolutno sve. Nije ni za sta najbolji, ali nigde i ne manjka. Za ove pare apsolutno ne moze da nadje bolji monitor, potpisujem.

Back