- Poruka
- 81.479
Još kako i zavisi veličina pixela naravno ali kako se danas sve komercijalizuje kupuje se uglavnom 4k tv lg ili samsung pa gledaš, igraš, kuckaš. Dolazi vreme kada će mi 24" biti monitor biti za palete i muziku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas kako, sve preko 27", meni nema smisla za monitor, a vece od 24" ne moze da mi stane na sto...Još kako i zavisi veličina pixela naravno ali kako se danas sve komercijalizuje kupuje se uglavnom 4k tv lg ili samsung pa gledaš, igraš, kuckaš. Dolazi vreme kada će mi 24" biti monitor biti za palete i muziku![]()
Sta ce mi monitor na zidu, za to imam TV...Kači se na zid
Pa to je sada in skroz si demode.
Odakle to ovo? Rezolucija se vezuje samo I iskljucivo za proj piksela, odatle I oznaka recimo 1080p, 1440p.... Gde je to broj piksela po visini, recimo monitor od 27inc u 1440p ima manji piksel nego monitor od 34inc u isto rezoluciji al je broj piksela isti...Rezolucija se vezuje samo iisključivo za veličinu panela.
Ovo i jeste IPS panel i u full hd-u je...Onda ako radis u PS uzmi onaj gore sto sam ti ostavio link, nema refresh rate toliki al je IPS sto je od VA panela za PS daleko bolje. Sa 1050 2gb neces se puno naigrati al oko ce ti se preporoditi na IPS panelu i 1440p. Veruj mi, pixel na 27inc u 1080p je ogroman
Odakle ti da je ovo Va panel, ovo je IPS panel i nije 27 nego 23.8 inchi... Monitor ima jako dobru sliku, uz to ima i dobar odziv i jos je na 144 hz. Ergonomija monitora je isto odlicna, monitor je sasvim solidan za apsolutno sve. Nije ni za sta najbolji, ali nigde i ne manjka. Za ove pare apsolutno ne moze da nadje bolji monitor, potpisujem.VA panel je los za PS, treba ti ips.... 27inc u 1080p pixel je bas vidljiv, treba ti barem 1440p.
Dodaj malo vise Para I kupi tako nesto...
https://gigatron.rs/monitori/philips-monitor-27-e-line-ips-275e1s00-365262
Samo primer, al pazi za 10k vise mozes da kupis dell koji je azdaja naspram svih tih