Pomoc oko TV kartice

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Juce sam kupio novi komp i danas sam prikljucio TV karticu koja je savrseno radila na prethodnom

Instalirao sam drajver za gledanje tv-a medjutim kad kliknem da gledam TV komp mi izbaci "Error, sorry you have no video capture hardware"

Prvi put petljam oko TV kartica (na proslom kompu mi instalirao caletov prijatelj) pa ako moze neka pomoc. Hvala

Nauci kako se instaliraju drajveri.
Prvo u device manager-u idi na driver scan i instaliraj drajvere...za uredjaje koji su nepoznati pa tek onda instaliraj drajvere za kartu.

Cekaj decko, polako... Cim kaze da mu ne funkcionise, mozda ta tv kartica nije kompaktibilna sa Windows 7. Predpostavljam da je imao XP na starom racunaru, i odatle problem...

Koja je TV Kartica i koji je operativni sistem...?? To je ono osnovno što si u prvoj poruci trebao napisati.....Ako je Win 7 je li 32-bitni ili 64-bitni...eto, prvo tako kreni....jer nije niko vidovit...

Juce sam kupio novi komp i danas sam prikljucio TV karticu koja je savrseno radila na prethodnom

Instalirao sam drajver za gledanje tv-a medjutim kad kliknem da gledam TV komp mi izbaci "Error, sorry you have no video capture hardware"

Prvi put petljam oko TV kartica (na proslom kompu mi instalirao caletov prijatelj) pa ako moze neka pomoc. Hvala

Drajver! Ili je kartica neispravna.

Poslednja izmena:

Back