Nosim sociva vec 5 mjeseci, i zanima me zasto ponekad kad stavim socivo me grebe, i onda moram da ga izvadim i ono ponovo stavim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nosim sociva vec 5 mjeseci, i zanima me zasto ponekad kad stavim socivo me grebe, i onda moram da ga izvadim i ono ponovo stavim![]()
Zavisi koja sociva nosis....da li su meka,tvrda,polutvrda,da li se menjaju na mesec dana,spavas li sa njima i sl.
Sustina je uvek ista-ili nemas dovoljno suza,tj oko je suvo-za to preporucujem vestacke suze,imas u skoro svim apotekama,mala bela bocica,nije skupa,ukapas kad osetis neprijatnost.
2-skidaj sociva nocu bez obzira koja su vrsta.
3-ako nosis sociva sa produzenim trajanjem,onda proveri rok kada si ih stavila,moras redovno da ih menjas jer se ostete ona sama,menjaju se na vazduhu uz prisustvo 02,rubovi se ostete,nataloze se bakterije i ona jednostavno smetaju.
4-redovna higijena,tecnosti za pranje sociva,obavezno tecnost za skidanje proteina,ako nemas novca za one skuplje kojima ih peres,kupi tabletice u apoteci,jednom sedmicno po 2h da odstoje u kutijici sa rastvorenom tableticom.
raspricala sam se previse...ima toga jos,ali ovo je sustina
Stavi"o", musko sam
Kakva je to tecnost za skidanje proteina? Prvi put cujem, i doktorica mi nije rekla da to kupujemNi te tabletice...
Edit: imam meka koja se mjenjaju na svakih mjesec dana![]()
E to za vreme....sta da ti kazem.ako nemas obaveze,najbolje da postujes to.Sve zavisi sta ti je potrebno u tom momentu...sa socivima imas komfor,lakocu...naocare su meni licno mnogo teze za nosenje ali sa njima imam precizniji vid za detalje pa mi to treba za posao.Imam i cvikere i sociva
Prvo sam par mjeseci nocio naocare, pa sam onda presao na sociva. Vikendom kad ne izlazim nigdje i ne idem u skolu nosim naocare, a ovako sociva.
Je li tacno da ne treba preko 10 sati nositi sociva?