pomoc oko redizajna

Za pocetak...
Kad se klikne na ringlu, pa kretanje cene iste:
-------------------------------------
Server Error in '/' Application.
A generic error occurred in GDI+.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Runtime.InteropServices.ExternalException: A generic error occurred in GDI+.
Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
.........
--------------
Proveri

Cine se slova po 'default'-u, kao i boje, i da bi svaka vrsta doterivanja/doradjivanja fontova, prelamanja/upotreba nijansi boja dala plus. Granica izmedju 'oker' i 'zute' boje nije definisana, daje utisak da je stranica u fazi izrade, kao i granica izmedju 'crvene' i 'bele' boje... upotreba 'border' tj. granicnih linija dala bi nijansu koja bi dala stranici novi vizuelni identitet.

@Novi Sad ili nikad

slova su postavljena da budu verdana (i meni se cini kao nesrecan izbor ali zahtev je bio mora tako).
za ostalo hvala na savetu

@Gill Bates
koja bi po tebi boja bila najidealnija?
potrebno je da ga optimizujuem i za druge browsere sem internet explorer.

p.s. ja sam programer i nemam uopste pojma o dizajnu, ali kad nema ko drugi moram ja, zato vas molim da kad predlazete objasnite mi to kao malom detetu.

Bolje prvo resavaj problem sa layoutom, na sta ti je gore vec ukazano.
Ako to ne resis, mozes imati najlepse fontove na svetu i najbolje odabrane boje, sve ce to biti u senci loseg pozicioniranja elemenata a i izgledace krajnje amaterski.
Dakle idi redom

Back