pomoc oko ram-a za komp

Jovan111YU

Početnik
Poruka
32
Maticna je KT600-8237
CPU je AMD Athlon XP 2000+
NVIDIA GeForce FX 5200 128 MB
a ram je ddr 512 mb (2x256) freq. 166 mhz
ubacio bih jos 512 ram-a ali ne znam koji...
jel mi mozete reci koji bi bio najbolji da izvucem najvise iz toga malo sto imam, i da li bi mi pomoglo jos tih 512 rama da mi ubrza malo komp i ako nebi sta je potrebno menjati!
hvala

moj savet za tebe je uzmi deset hiljada dinara - uđeš u prvu radnju i kupiš najjeftiniju ploču sa integrisanom grafikom , i za njega najjeftiuniji procesor i jednu pločicu od najjeftinijeg ddr3 rama , i sve to što imaš zameniš sa i imaćeš svemirski brod naspram toga fiće.

-

moj savet za tebe je uzmi deset hiljada dinara - uđeš u prvu radnju i kupiš najjeftiniju ploču sa integrisanom grafikom , i za njega najjeftiuniji procesor i jednu pločicu od najjeftinijeg ddr3 rama , i sve to što imaš zameniš sa i imaćeš svemirski brod naspram toga fiće.

-

ma ovo je moj ujak trazio i pitao... ja sam sebi sredio masinu... njega sam nagovarao da menja nece jos uvek, sad bi da ubaci 512 ram-a da bi malo ubrzao komp, a ja mu kazem da nece postici nista s tim...
u svakom slucaju hvala

- - - - - - - - - -

Mozes koju god da ubacis, jer ce frekvencija memorije biti smanjena na najnizu od ta 3 modula, zbog kompaktibilnosti!

HVALA BRO... SVE NAJBOLjE...

Maticna je KT600-8237
CPU je AMD Athlon XP 2000+
NVIDIA GeForce FX 5200 128 MB
a ram je ddr 512 mb (2x256) freq. 166 mhz
ubacio bih jos 512 ram-a ali ne znam koji...
jel mi mozete reci koji bi bio najbolji da izvucem najvise iz toga malo sto imam, i da li bi mi pomoglo jos tih 512 rama da mi ubrza malo komp i ako nebi sta je potrebno menjati!
hvala

DA POGAĐAMO...;)

CPU ti radi na 1,6 GHz, a memorija je DDR1 na 200MHz ( 166 /133 / 100 )
Imaš Winduws XP SP2 ....a on vidi do 2GB memorije...;)
Kakvo je vreme nastupilo i kakvi se programi nude...TREBAĆE TI SVIH 2GB...:aha2:
Trebaće ti ...minimum...program EVEREST Home Edition da vidiš na kojoj " latenciji " radi tvoja memorija ...i da kupiš ...BAŠ TAKVU ...:aha2:

Stara memorija DDR1 ..je skupa, ali može da se nađe za... 2.000 DIN / 1GB...;) ( adresa mi je na poslu :( )

Back