Pomoc oko psa u stanu

Pozdrav svima!!!

.........................
Pas je ili za boks ili za seosko domacinstvo!!!

Pas je bice koje hoce kao i svi ostali slobodu, a u stanu nema to nikako... .

Boks i sloboda mi nekako ne idu zajedno. Pas nije za boks nego je ljudima najlakse da ga trpaju u boks. Da li zbog kosmija, prijatelja, nemaju ogradu ili bi mogao da je preskoci...
Boks ili stan? Nekako mi je stan bolja opcija nego da dzevdzi po skoro ceo dan sam u boksu 2 sa 2.

Velika je obaveza i u stanu i u dvorsitu. A pas najvise voli da bude sa gazdom pa gde god to bilo. To sto neko misli sto ga je tutnuo u dvoriste i da je pas extra srecan, nije bas tako. Zavisi kako gledas na psa, kao na kera ili zivo bice kome je isto kao i coveku potrebna ljubav, paznja itd.. I koji jako pati ako je nema. Pritom pas je coporativna zivotinja nije panda pa da po prirodi voli da bleji sam sem kad treba da se pripari.

Boks i sloboda mi nekako ne idu zajedno. Pas nije za boks nego je ljudima najlakse da ga trpaju u boks. Da li zbog kosmija, prijatelja, nemaju ogradu ili bi mogao da je preskoci...
Boks ili stan? Nekako mi je stan bolja opcija nego da dzevdzi po skoro ceo dan sam u boksu 2 sa 2.

Velika je obaveza i u stanu i u dvorsitu. A pas najvise voli da bude sa gazdom pa gde god to bilo. To sto neko misli sto ga je tutnuo u dvoriste i da je pas extra srecan, nije bas tako. Zavisi kako gledas na psa, kao na kera ili zivo bice kome je isto kao i coveku potrebna ljubav, paznja itd.. I koji jako pati ako je nema. Pritom pas je coporativna zivotinja nije panda pa da po prirodi voli da bleji sam sem kad treba da se pripari.

E, bravo za odgovor .... pas treba da je uz gazdu .....

Kad vidim psa u boxu dodje mi da plačem od muke - niti on ima slobodu, niti prostor, niti je njemu lepo tamo ... naročito što su ti boxevi dole od betona i on se grešnik vrti u krug i to mu je što mu je ..... Nego, činimi se da ljudi tako opravdavaju sebe. Najlakše je psa držati u dvorištu ili u boxu ..... ali ne i najbolje za psa.

Ne vidim problem da psa držimo u stanu - pa ima ceo stan - ima svoju slobodu ...... Mom psu ništa ne fali ..... uz redovnu šetnju i igru njoj je odlično ... uvek leži na toplom, spava izmedju nas, redovno jede, vode ima uvek, na oku nam je non stop.... bolje joj je nego meni :)

Back