Sava...84...Srem
Aktivan član
- Poruka
- 1.826
U toku rada se komp zamrzavao i jedino na šta je reagovao je restart dugme, mislio sam da su u pitanju softverski problemi pa sam kompletno reinstalirao sistem ali posle te reinstalacije kada koristim komp posle nekog vremena se zamrzne slika i monitor ode u stanje mirovanja sa porukom da nije uključen na računar, kompjuter je nekad u stanju da radi normalno ceo dan bez problema ali čim počnem da koristim neke zahtevne programe poput Photoshopa ili Autodesk Maya čisto da proverim koliko će dugo da radi monitor ode u stanje mirovanja u roku od pola sata.
Kad monitor ode u stanje mirovanja komp radi i dalje ali ne reaguje ni na tastaturu, jedino što reaguje je na restart dugme.
Da li je moguće da je grafička u pitanju pošto na monitoru nekad ume i da zatrepte šarene crtice posred ekrana u toku nekog zahtevnog korišćena računara i ubrzo posle toga komp se zapuca.
Da li neko možda zna koji je problem i šta mi riknjava na računaru čisto da znam šta prvo da menjam pošto nameravam još da nadogradim računar pošto mu je vreme za obnovu posle dve godine veoma aktivnog rada?
Hvala unapred svakome ko mi donekle odgonetne probleme sa računarom ...
Kad monitor ode u stanje mirovanja komp radi i dalje ali ne reaguje ni na tastaturu, jedino što reaguje je na restart dugme.
Da li je moguće da je grafička u pitanju pošto na monitoru nekad ume i da zatrepte šarene crtice posred ekrana u toku nekog zahtevnog korišćena računara i ubrzo posle toga komp se zapuca.
Da li neko možda zna koji je problem i šta mi riknjava na računaru čisto da znam šta prvo da menjam pošto nameravam još da nadogradim računar pošto mu je vreme za obnovu posle dve godine veoma aktivnog rada?
Hvala unapred svakome ko mi donekle odgonetne probleme sa računarom ...