Pomoc oko odabira HITNO!!

Mozzart12

Početnik
Poruka
2
Zdravo ljudi nedavno mi je uginula zenka pita koja je kod mene bila citavih 10 godina....da neduzim dobio sam ponudu da uzmem jednu zenku dobre krvi stim sto je malo problem sto ima 16 meseci a ja nisam nikada imao odraslog psa (koji nije bio samnom od steneta) .. Pogledao sam je ona je jako pitoma samo me interesuje par stvari da li bi se ona prolagodila meni i mojoj porodici....frka mi je da neujede nekog iz straha tih prvih par dana dok se neprivikne malo na nas...sta vi mislite o kupovini odraslih pasa'????

Hvala unapred :)

Pa pazi ovako sve zavisi sta je radjeno sa psom,koliko je vezan za tu prethodnu porodicu da li je gresivan na druge ljude ili zivotinje sve ti je to u neku ruku "kocka" ali ako ti se pas svideo i ako nije nepoverljiv prema tebi (kad ga vec prodaju na zalost) da sam na tvom mestu verovatno bi g uzeo ili bi se dogovorio(ako je moguce) da bude kod tebe neko vreme pa ako bude agresivan ili slicno da mozes da ga vratis.Ovo sam generalno napisao nebitna je rasa ,naravno ti se raspitaj jos negde za svaki slucaj. :)

Mda, pitadžije su se ovde mahom oglušivale o zabrane pisanja o borbama, treninzima za iste isl. pa smo prekinuli saradnju. Šteta, APBT su divni psi ako im ljudi to omoguće.

Da bi se primale privatne poruke, korisnik mora da napiše barem tri posta, i da mu ih odobri moderacija.

I slažem se sa Lordijem, uz to mislim da čak i ako pas nije 100% socijalizovan do tog uzrasta, još uvek nije kasno da se greške isprave.

Back