Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
on je bio vodja tima. ceo tim je zasluzan i naravno investicije. Brdo para koje je otislo u istrazivanja i ostalo. on je napustio amd pre 5 godina koliko su procesori amd napredovali za to vreme.
Sta fali bate...imam i ja ASUS D8Z68 gen3 plocu. moze gen2 i gen 3 procesori, max do 3770k cini mi se. moze i overclick dobar i na cpu i na memorije,do 1866mhz.
Sta fali bate...imam i ja ASUS D8Z68 gen3 plocu. moze gen2 i gen 3 procesori, max do 3770k cini mi se. moze i overclick dobar i na cpu i na memorije,do 1866mhz.
fora je da su sve dok je bio FX cenili te stare Intele papreno jer su bili za 50% brži od amda, a Intel je sa svakom sledećom generacijom furao 4 kora i dalje i samo 5-10% poboljšanja. No sada imamo Zen2 i 3 koji su daleko napredniji i Zen1 koji ima više jezgara.
Jeste bolji taj Ryzen sa slike i sve to. Ali to trazi novu plocu,mozda i nove memorije. Ko ima staru z68/77 plocu ili nesto slicno,jedino moze da kupi i7 3770k. Ja imam 3570k na 4.5ghz i sve leti kao podmazano. Ne vidim nikakav razlog da menjam bilo sta, ne igram igrice vise. A taj ko hoce da igra,on ce morati ipak da menja. Ako hoce neke visoke frejmove ili neke nove igre na high.